Afvallen tijdens de overgang?

Afvallen tijdens de overgang?

Afvallen tijdens de overgang?

Afgelopen week stond NewFysic in de Telegraaf. Wil je de artikelen nog een keer nalezen? Kijk op "Die extra kilo's gingen niet meer weg" en "Fysieke rollercoaster"


NewFysic helpt je met afvallen, ook wanneer je in de overgang bent!

De overgang kan een emotionele en fysieke rollercoaster zijn. De boosdoener: schommelingen in je hormoonhuishouding. De spiermassa neemt af waardoor er meer ruimte is voor vetopname. Ook kan je eetlust toenemen, met extra kilo’s als gevolg.

Dé methode die werkt
NewFysic is een methode die gericht is op het bereiken van je ideale gewicht door een op maat gemaakt voedingsplan passend bij jouw leefstijl. We weten hoeveel impact de overgang kan hebben en ondersteunen je daarbij met behulp van een persoonlijke (online) coach. De methode wordt ondersteund met eiwitsupplementen die er voornamelijk voor zorgen dat je je spiermassa niet verliest tijdens het afvallen maar juist die overtollige vetmassa kwijt raakt. Yes, dat willen we! Het werkt écht en het meest gehoorde geluid van klanten die je zijn voorgegaan is dat het makkelijk te doen is, je lekker kan eten én dat je geen honger hebt tijdens het afvallen.

Ik ben in de overgang en wil graag starten!  
(gebruik voor online de kortingscode: OVERGANG2019)

Start vandaag nog met NewFysic!
Zelf blijven worstelen is echt niet nodig. Onze coaches zijn ervaren voedingsdeskundigen die jouw kunnen begeleiden wanneer je in de overgang bent. Ze helpen je niet alleen bij het afvallen maar zorgen ook voor de nodige mentale ondersteuning. Kortom, je bent in goede handen. Start je voor 31 maart 2019 en is het de eerste keer dat je NewFysic gaat volgen dan is de eerste week GRATIS!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake in de vestiging bij jou in de buurt of online. Wil je het online volgen gebruik dan de kortingscode OVERGANG2019 bij inschrijven.

Ja! Ik wil een GRATIS intake

Wil je meer weten over vitamines tijdens de overgang? Lees het hier!

Actievoorwaarden:
- De actie is geldig t/m 31 maart 2019
- Niet geldig in combinatie met andere acties
- Alleen geldig voor startende klanten :-)