Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag

Is er minimum leeftijd vereist voor online coaching?

Ja, vanaf 18 jaar kan men gebruik maken van de online coaching. In de vestigingen adviseren we vanaf 16 jaar (tot 18 jaar met toestemming van de ouders).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Begeleidt NewFysic ook kinderen met afslanken?

Ja, wij begeleiden ook kinderen met afslanken. Vanaf 16 jaar mogen kinderen bij ons in begeleiding op de vestiging. De doelstelling bij kinderen is niet zozeer het afslanken op zich, maar het aanleren van een gezond en verantwoord voedingspatroon. Kinderen zijn nog in de groei, waardoor ze met een gelijkblijvend gewicht vanzelf in de juiste BMI curve komen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Is de NewFysic Online coaching in te passen in mijn dagelijkse leven?

Door de juiste ondersteuning van de supplementen en het afslankplan, gecombineerd met gezonde voeding, kan je alles doen zoals je gewend bent. Zoals sporten en uit eten gaan, het is daarnaast erg goed inpasbaar in het gezinsleven.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom kiezen voor de MenoFysic?

Tijdens de menopauze neemt de productie van oestrogenen ongelijkmatig af. Daardoor ontstaan schommelingen in het lichaam, die overgangsverschijnselen kunnen veroorzaken, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren. Ook merk je dat het in de menopauze moeilijker wordt om op gewicht te blijven of om af te slanken. De MenoFysic bestaat uit actieve plantaardige bestanddelen die het oestrogeen ondersteunen en zorgen dat de overgangsklachten (opvliegers en nachtelijk transpireren) afnemen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Is het nodig dat ik de NewFysic eiwitsupplementen gebruik?

Indien je gaat afslanken zonder de juiste ondersteuning, dan worden vaak eerst de spiercellen afgebroken en daarna pas de vetcellen. De NewFysic eiwitsupplementen zorgen ervoor dat je spiermassa op peil blijft, dat je geen honger ervaart en dat de vetstofwisseling efficiënter gaat verlopen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik ook de online coaching volgen als ik al eens in een vestiging ben geweest?

Je kunt het online coaching programma ook volgen als je al eens bij een van onze vestigingen bent geweest. Met jouw e-mailadres en wachtwoord kan je bij ons op de website inloggen en krijg je toegang tot jouw eigen gegevens.

Het kan zijn dat je geen wachtwoord hebt ontvangen. Met jouw e-mailadres kun je je wachtwoord als volgt opvragen: klik rechts boven in de website op inloggen. Klik op het vraagteken en vul je e-mailadres in om een nieuw wachtwoord aan te maken. Nadat je bent ingelogd, krijg je toegang tot jouw eigen gegevens.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Krijg ik een afslankplan en ook recepten?

Je krijgt op basis van de verstrekte gegevens een persoonlijk afslankplan. Op onze website vind je een ruime selectie aan recepten en tevens vind je nog extra recepten in jouw online coaching account onder het kopje recepten (deze recepten wisselen per seizoen).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Krijg ik geen honger met deze methode?

De ondersteuning van de supplementen in combinatie met de gezonde voeding uit het afslankplan zorgen ervoor dat je tijdens het volgen van het programma geen honger ervaart en je je fit en energiek voelt.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Mag je zoethout thee gebruiken?

Door het eten of drinken van een grote hoeveelheid zoethout (thee), kun je vocht vasthouden en kan je bloeddruk hoger worden. Deze effecten verdwijnen weer als je stopt met het gebruik hiervan.

Voor risicogroepen, zoals kinderen, zwangere vrouwen, mensen die vocht vasthouden en mensen met een hoge bloeddruk, is het beter om niet te vaak of te veel zoethoutthee te nemen. Een volwassen man of vrouw kan veilig op een dag ongeveer een halve liter zoethoutthee gebruiken. Dit komt neer op ongeveer 3 tot 4 glazen zoethoutthee (125ml per glas).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Moet ik het eerst met mijn huisarts bespreken?

Je mag het uiteraard met je huisarts en/of specialist bespreken, maar het is geen vereiste om deel te kunnen nemen aan ons programma.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat als ik medicatie gebruik of een aandoening heb?

Tijdens het invullen van je gegevens worden er meerdere vragen gesteld over je gezondheid. Mocht er aanleiding voor zijn, dan neemt onze diëtiste contact met je op om het programma op jouw situatie af te stemmen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat gebeurt er als ik mijn streefgewicht heb bereikt?

Als het streefgewicht is bereikt volgt het schakelprogramma waarbij in een periode van 14 dagen (2 weken) de supplementen stapsgewijs worden afgebouwd en de voeding wordt aangepast naar een patroon zonder ondersteuning van de supplementen. De laatste week van het schakelprogramma geeft een goede indicatie van wat je dagelijks kunt eten om op gewicht te blijven en is tegelijkertijd je nieuwe voedingspatroon. Zo weet je precies hoe je na het afslanken op gewicht kan blijven. Hierdoor houd je je stofwisseling op peil en ontstaat er geen jojo effect.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat mag ik eten als het programma volg?

Je persoonlijk afslankplan is gebaseerd op een gezond en verantwoord voedingspatroon. Vanuit het afslankplan verwijzen wij naar de boodschappenlijst met producten die in de supermarkt verkrijgbaar zijn.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat zijn de kosten van het programma?

Bij NewFysic hebben we twee volledige afslanktrajecten:

  • 4 weken kost €142,- per 4 weken, klantvoordeel van €11,-
  • 12 weken kost €139,- per 4 weken, klantvoordeel van €14,-

Het 4 weken pakket is zowel in de vestiging als bij online coaching te volgen. Het 12 weken pakket is daarentegen enkel bij de online coaches te volgen.

De pakketten bevatten beide wekelijkse metingen en coaching voor de duur van het pakket. Je coach stelt een persoonlijk voedingsplan voor je op, ondersteund door een aantal supplementen en een detox. Tot slot zullen wij allerlei tools beschikbaar stellen om het afslanktraject te vergemakkelijken zoals een boodschappenboekje of een recepten database.

Volg je NewFysic bij een vestiging dat is de eerste betaling via de vestiging en de rest van de maanden via automatische incasso. In de webshop gaat de eerste betaling via de webshop en de overige termijnen worden via een automatische incasso voldaan.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Zijn mijn gegevens wel veilig op internet?

Je gegevens zullen versleuteld worden opgeslagen in een beveiligde omgeving, waar alleen jij en de diëtiste toegang tot hebben.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Is NewFysic een crashdieet?

NewFysic is zeker geen crashdieet, het is juist de bedoeling dat je alle voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid binnenkrijgt. Als aanvulling op het voedingsplan werken we daarom ook met een multivitamine en met eiwit- en vezelsupplementen. Daarnaast worden je vetreserves gebruikt als brandstof, deze leveren ook energie.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat houdt de NewFysic methode in?

NewFysic is een gezonde en verantwoorde afslankmethode die bij iedere levensstijl past. Je mag op 6 momenten eten op een dag en maakt gebruik van normale producten. Deze zijn verkrijgbaar bij iedere supermarkt. Wanneer je besluit om deel te nemen aan het programma dan nodigen wij je graag eerst uit voor een persoonlijk gesprek met één van onze coaches. Tijdens dit gesprek zullen wij onder andere kijken naar je huidige eetpatroon, eventueel afslankverleden en daarnaast word je gemeten en gewogen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij je gecorrigeerde BMI berekenen en je BMR (verbranding in rust). De persoonlijke coach kan op basis van deze gegevens een programma voor je opstellen, geheel afgestemd op jouw lichaam en levensstijl.

De NewFysic methode is suiker- en vetarm en bestaat uit een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met voedingssupplementen en persoonlijke begeleiding. De supplementen zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling, ondersteunen je spiermassa en gaan het hongergevoel tegen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat zit er in de eiwitsupplementen en waarvoor worden deze gebruikt?

De eiwitsupplementen bevatten een combinatie van diverse aminozuren, B-vitamines en chroom. Deze ondersteunen de spiermassa, gaan het hongergevoel tegen en zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarvoor dient de Purify (detox drankje)?

Zowel bij de start als tijdens het afslanken komen er door vetafbraak gif- en afvalstoffen vrij. Purify Is een kruiden- en mineralendrank die zorgt voor het sneller en effectiever afvoeren van deze stoffen. Door de effectieve afvoer van de afvalstoffen voel je je fit. 

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Hoe werkt de No Regret?

De No Regret remt de opname van zowel koolhydraten als vetten en vermindert de eetlust. 

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom is het belangrijk om multivitamine van NewFysic te gebruiken?

De multivitaminen van NewFysic zijn afgestemd op jouw persoonlijke voedingsplan waardoor het afslanken maximaal wordt ondersteund. Het is aangetoond dat vitaminen en mineralen in bijna al onze voedingsmiddelen zijn afgenomen.

Tijdens het afslanken eet je tijdelijk minder waardoor er een tekort aan vitaminen zou kunnen ontstaan. De multivitamine zorgen ervoor dat je je energiek en vitaal voelt. Ondersteunen het lichaam bij gewichtsbeheersing, de energiestofwisseling (vetverbranding) en het volhouden van ons programma. Vitamines spelen een rol bij onze weerstand, sterke botten, een gezonde huid, de spijsvertering, het zenuwstelsel, de bescherming tegen vrije radicalen en zijn goed voor onze hart & bloedvaten. Een tekort aan vitamines kan leiden tot honger (en overeten).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik een product ook retourneren?

Mocht je een verkeerd product hebt ontvangen of niet tevreden zijn, dan kan je het product zonder problemen retourneren. Stuur het product binnen 14 dagen retour in de originele verpakking.

Het adres voor retouren is:

NewFysic
T.a.v. afdeling retouren
Spinnerij 69
1185 ZS Amstelveen

Binnen 5 werkdagen ontvang je het aankoopbedrag retour op je rekening.

 

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord niet weet?

Als je geen wachtwoord hebt aangemaakt, of je bent je wachtwoord vergeten, dan kan je bovenin de website kiezen voor ‘inloggen’. Klik op de vraagteken in het veld waar je je wachtwoord dient in te vullen. Er verschijnt nu een popup waar je je e-mailadres kunt invullen. We sturen je een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik online een afspraak maken bij de vestiging?

Ben je al klant bij ons en wil je een controle afspraak maken bij een van de vestigingen, log dan eerst rechtsboven bij de website in.
Vervolgens ga je naar Vestigingen en selecteer je de vestiging waar je een controle afspraak wilt maken. De beschikbare dagen en tijden staan daar aangegeven.
Ben je nog geen klant, dan kun je een intake plannen via onze aanmeld pagina.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Hoe vul ik mijn gewicht in op de website?

Je kunt je gewicht invullen op de website door na het inloggen
– eerst te gaan naar “Mijn NewFysic”
– vervolgens kun je aan de rechterkant van de grafiek klikken op het plusje +
– er verschijnt een pop-up scherm waar je je gewicht kunt invullen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom een BackOnTrack programma?

We willen mensen die al eerder klant zijn geweest en een periode van minimaal 3 maanden niet geweest zijn, toch iets anders bieden als herstart dan het reguliere programma.

 

Mensen blijven vaak hangen in bepaalde gewoontes en willen niet steeds hetzelfde programma. Met het BackOnTrack programma willen we het lichaam “triggeren” om de vetreserves nog meer aan te spreken (d.m.v. andere productkeuzes, lager in koolhydraten en hoger in eiwitten).

 

Koolhydraten zijn de eerste energiebron voor het lichaam. Zolang je koolhydraten eet zal het lichaam geen vetreserves aanspreken. Door koolhydraatarm te eten wordt je lichaam gedwongen om de vetreserves aan te spreken om zo aan de benodigde energie te komen. Het is wel belangrijk om tegelijkertijd voldoende eiwitten binnen te krijgen met je voeding, anders gaat je lichaam naast vetten ook spiereiwitten afbreken. En deze zijn nou juist zo belangrijk voor een goede stofwisseling.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom is het BackOnTrack programma niet langer dan 28 dagen?

Omdat je op lange termijn ook voldoende voedingsstoffen uit koolhydraten nodig hebt. Deze zijn een belangrijke leverancier van voedingsvezels (onoplosbare), B-vitamines en mineralen zoals magnesium en ijzer. Deze vezels zijn ook van belang voor een goede stoelgang.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom geen appeldag in het BackOnTrack programma?

Omdat appels koolhydraatrijk zijn en het BackOnTrack programma in de start koolhydraatarm is.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom is het BackOnTrack programma koolhydraatarm?

Omdat je bloedsuikerspiegel dan stabiel blijft en je weinig honger/trek ervaart. De aanmaak van insuline daalt waardoor je minder snel vet gaat opslaan.

Koolhydraten zijn de eerste energiebron voor het lichaam. Zolang je koolhydraten eet zal het lichaam geen vetreserves aanspreken. Door koolhydraatarm te eten wordt je lichaam gedwongen om de vetreserves aan te spreken om zo aan de benodigde energie te komen. Het is wel belangrijk om tegelijkertijd voldoende eiwitten binnen te krijgen met je voeding, anders gaat je lichaam naast vetten ook spiereiwitten afbreken. En deze zijn nou juist zo belangrijk voor een goede stofwisseling.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Mogen mensen met diabetes het BackOnTrack programma volgen?

Omdat het een koolhydraatarm voedingsplan is, mogen mensen met bloedsuikerverlagende medicatie het BackOnTrack programma niet zomaar volgen, omdat ze dan last van hypo`s (te lage bloedsuiker) kunnen krijgen. Bij metformine zou het wel mogen na overleg met arts/diabetesverpleegkundige.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom meer eiwitten eten in het BackOnTrack programma?

Omdat we de koolhydraten grotendeels weglaten worden deze vervangen door eiwitten. Eiwitten leveren evenveel energie als koolhydraten (per gram) en zorgen tevens voor een verzadigd gevoel en behoud van de spiermassa.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom vette producten in het BackOnTrack programma?

Omdat we de koolhydraten grotendeels weglaten en we ook niet te hoog in eiwitten

kunnen gaan zitten. Bovendien zijn het de gezonde vetten en geven ze een verzadigend gevoel. Daarnaast zorgen gezonde vetten er ook voor dat “oud” vet kan worden verbrand.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

BackOnTrack: Welk fruit mag je nemen?

Je mag alle soorten fruit uit het boodschappenboekje nemen. Let op! Max. ½-1 portie tijdens het BackOnTrack programma.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waarom mag je nu wel hummus in het voedingsplan tijdens het BackOnTrack programma?

Om zo meer keuze te bieden voor vegetariërs en veganisten. Kikkererwten zijn hoog in eiwitten en vezels en hebben een lage glycemische index (snelheid waarmee de bloedsuikerspiegel stijgt). Daarnaast bevat hummus gezonde vetten. Deze zorgen tezamen voor een goede verzadiging.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat kunnen vegetariërs/veganisten nemen tijdens het BackOnTrack programma?

Vegetariërs: vleesvervangers uit het boodschappenboekje, Arla Apetina, mozzarella light, hüttenkäse, noten, hummus en plantaardige zuivel.

Veganisten: Tofu, tempeh, linzenburger (Garden Gourmet), seitan, noten, hummus en plantaardige zuivel.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het veganistische belegboekje, aan te vragen bij de coaches.

 

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

BackOnTrack: De klant heeft geen tijd/mogelijkheid om een groentesmoothie te maken

Dan kan er ook een halve portie fruit genomen worden, bijvoorbeeld 1 kiwi of 1 mandarijn of 1 abrikoos met snoepgroenten (b.v. snoeptomaatjes , komkommer, radijs, paprika etc.)

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

BackOnTrack: Hoeveel eieren mag je per dag?

Je mag max. 2 eieren per dag (dus 1 keer een omelet of iets anders).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

BackOnTrack: De BackOnTrack Boost moet 30 minuten voor het ontbijt en 1 uur voor het avondeten ingenomen worden. Wat is hier de reden van?

Deze tijden hebben te maken met de werkzaamheid van de ingrediënten. Maar 20 minuten is uiteraard ook geen probleem. Dit is natuurlijk wat praktischer i.v.m. de inname van de overige supplementen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

BackOnTrack: Hoeveel noten mag je per dag eten?

Max. 30 gr voor vrouwen per dag en max. 40 gr voor mannen per dag (in de 1ste fase). Daarna max. 20 gr per dag als tussendoortje (in de 2e fase).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

BackOnTrack: Mogen noten in het BackOnTrack programma ook door niet vegetariërs/veganisten worden gegeten?

Ja dat mag. Houd hierbij het voedingsplan aan en probeer zoveel mogelijk te variëren.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik ben in de overgang, kan ik dan NewFysic volgen?

Ook tijdens de overgang kan je het NewFysic programma volgen. We passen het voedingsplan hierop aan. Tevens kan je gebruik maken van de MenoFysic (een product dat extra ondersteuning biedt tijdens de overgang).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik ben zwanger, kan ik dan NewFysic volgen?

Nee, tijdens je zwangerschap heb je alle voedingsstoffen hard nodig en wordt afslanken in het algemeen afgeraden.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik geef borstvoeding, kan ik dan NewFysic volgen?

Je mag het NewFysic programma niet volgen als je borstvoeding geeft. Je hebt alle voedingsstoffen hard nodig en dan is het volgen van een dieet (voedingsplan) met minder calorieën niet verstandig.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik NewFysic volgen als ik medicijnen gebruik? En hoe zit het met diabetes?

Meestal is dit geen probleem, maar het is altijd goed om eerst even te overleggen met je coach. Ook met Diabetes kan je het programma volgen (uiteraard is het voor ons wel belangrijk om te weten welk type diabetes en welke medicatie je gebruikt).

Let op!: Geen appeldag bij diabeten.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik NewFysic ook volgen zonder de supplementen?

Nee, we begeleiden alleen klanten die ons programma volgen met ondersteuning van de supplementen. Tijdens het volgen van NewFysic eet je tijdelijk even minder dan normaal en dan is het juist erg belangrijk om het lichaam te ondersteunen. Indien je namelijk gaat afvallen zonder de juiste ondersteuning, dan worden vaak eerst de spiercellen afgebroken en daarna pas de vetcellen. Het kan zijn dat je wel afvalt in gewicht, maar niet in vetmassa en er bestaat zelfs een kans dat je afvalt in spiermassa. En dat lijkt ons niet de bedoeling. De NewFysic supplementen ondersteunen de spiermassa, gaan het hongergevoel tegen en zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat zit er in de PHF (groene) capsules en waarvoor worden deze gebruikt?

De PHF (vezel)capsules bestaan uit psylliumvezels. De vezels zetten uit in de maag en gaan het hongergevoel tegen. Ook zorgen de vezels voor een stabielere bloedsuikerspiegel waardoor je minder trek zal hebben. Daarnaast zorgen ze voor een goede stoelgang.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Voldoen de supplementen aan de laatste kwaliteitseisen?

Ja, de NewFysic supplementen zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en onder apothekerstoezicht. Productie geschiedt volgens de strengste GMP kwaliteitseisen (Good Manufacturing Practice).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen?

Abonnementen zijn eenvoudig te verlengen na afloop van de periode. Dit kan online of in een van de vestigingen. Het abonnement wordt niet automatisch verlengd.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Is het abonnement tussentijds opzegbaar of te pauzeren?

Nee, de abonnementen zijn niet tussentijds opzegbaar. In geval van zwangerschap of ziekte (aangetoond met een doktersverklaring) kan het abonnement met een maximum van 9 maanden gepauzeerd worden.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Abonnementen kunnen na afloop uiteraard in looptijd aangepast worden. Tussentijds zijn de abonnementen niet te wijzigen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik mijn abonnement overdragen aan iemand anders?

Abonnementen zijn klant gebonden met een op maat gemaakt persoonlijk plan en mede hierdoor niet overdraagbaar.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat zijn de kosten van het programma?

Er zijn verschillende manieren om te starten met het programma. Dit kan op de vestiging of met online coaching.

  • 4 weken kost €142,- per maand (1 maand = 4 weken), klantvoordeel van €11,-.
  • 12 weken kost €139,- per 4 weken, klantvoordeel van €14,- Het 12 weken pakket is enkel online te volgen.

Volg je NewFysic bij een vestiging dat is de eerste betaling via de vestiging en de rest van de maanden via automatische incasso. In de webshop gaat de eerste betaling via de webshop en de overige termijnen worden via een automatische incasso voldaan.

 

 

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen voor de automatische incasso?

Wijzigingen kunnen doorgegeven worden op technischsupport@newfysic.nl

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Hoe kan ik betalen bij NewFysic?

Bij NewFysic kan je contant, met pin, via creditcard of automatische incasso betalen. Online kun je ook met PayPal betalen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat zijn de bijkomende kosten?

Er zijn alleen bijkomende verzendkosten als het om een webshop order gaat waar het bedrag onder de €60,- is. Dan komt er een bijdrage bij van €3,95 per order m.u.v. het NewFysic Kookboek. De verzendkosten voor het NewFysic Kookboek bedragen €6,95.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

”Niet tevreden, geld terug” geldt alleen voor vestigingsklanten.

De spelregels zijn:

·         De klant volgt het persoonlijke voedingsplan en wijkt daar niet van af

·         De klant neemt iedere dag de voorgeschreven supplementen en drinkt 1,5 tot 2 liter water per dag

·         De klant bezoekt uiterlijk op de 8e dag na ingangsdatum zijn/haar coach in de vestiging voor een weging en herhaalt dit 4 aaneengesloten weken achter elkaar (de wegingen vinden op die manier iedere 7 dagen plaats).

·         Indien de klant heeft voldaan aan bovengenoemde voorwaarden en binnen een periode van 4 aaneengesloten weken niet meer dan 1 kilo afgevallen is, kan de klant zich beroepen op deze garantie.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wordt NewFysic vergoed door de zorgverzekering?

Niet in het standaard basispakket. Wel zijn er sommige verzekeraars waar een (gedeeltelijke) vergoeding in het plus- / extra pakket zit. Wij adviseren je dan ook altijd om de polisvoorwaarden door te nemen of om even te bellen met de verzekeraar. Wij kunnen altijd een factuur opmaken van de genoten behandelingen.

Wij zijn geen diëtistenpraktijk, hebben geen AGB code, BIG registratie en zijn geen lid van de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Waar kan ik mijn kortingscode invullen?

Bij het betaalscherm is de optie om kortingscodes in te vullen. De korting wordt dan meteen met de order verrekend.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik wil een product bestellen, wat is de levertijd?

Wij leveren met PostNL en zijn dan ook afhankelijk van hun service. Normaliter rekenen wij 1-2 dagen. Tijdens feestdagen en vakantieperiodes kan dit langer zijn. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Uiteraard versturen wij iedere order met een Track and Tracenummer.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Moet ik verzendkosten betalen?

Orders boven de €60,- zijn met gratis verzending in Nederland. Voor orders onder de €60,- rekenen wij €3,95 aan verzendkosten per order in Nederland.  Met uitzondering van het NewFysic Kookboek. De verzendkosten voor het NewFysic Kookboek bedragen €6,95.

Er gelden andere verzendkosten voor het buitenland. De kosten verschillen per land en het gewicht van het pakketje.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

Als wij de producten retour hebben ontvangen storten wij binnen 5 dagen het aankoopbedrag retour.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik heb een klacht, waar kan ik deze melden?

Dat kan via info@newfysic.nl voor vestiging gerelateerde vragen.

Als het om de app of NewFysic weegschaal gaat, dan mag dit naar technischsupport@newfysic.nl

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik een product wat ik online besteld heb ook in de vestiging retourneren?

Dat kan altijd in overleg, maar de vestiging kan geen geld retour geven. Wij adviseren dan ook om het terug te sturen naar ons hoofdkantoor voor de meest efficiënte afhandeling.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat houdt het Back on Track programma in?

Het Back on Track programma is een herstartprogramma (koolhydraatarm en eiwitrijk) voor klanten die al eerder bij ons zijn geweest en een periode van minimaal 3 maanden NewFysic niet hebben gevolgd. Met het Back on Track programma willen we het lichaam “triggeren” om de vetreserves nog meer aan te spreken (d.m.v. andere productkeuzes, lager in koolhydraten en hoger in eiwitten).

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat houdt het schakelprogramma in?

Het schakelprogramma is bedoeld voor klanten die hun streefgewicht hebben bereikt. In een periode van 14 dagen (2 weken) worden de supplementen stapsgewijs afgebouwd en de voeding aangepast naar een patroon zonder ondersteuning van de supplementen. De laatste week van het schakelprogramma geeft een goede indicatie van wat je dagelijks kunt eten om op gewicht te blijven en is tegelijkertijd je nieuwe voedingspatroon.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat houdt online coaching in?

Eigenlijk doet een online coach hetzelfde als een coach op de vestiging. We houden je resultaten in de gaten en trekken aan de bel als het niet goed gaat, maar natuurlijk ook als het wel goed gaat. Je krijgt bij ons een stok achter de deur en de mogelijkheid om te sparren, maar dan via de mail of chat. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om met ons te mailen met al je vragen of wanneer je een peptalk nodig hebt. Alles om jou naar je gewenste gewicht te helpen alleen dan via de mail (bellen mag natuurlijk ook als je daar behoefte aan hebt). Daarnaast kan je online je resultaten (gewicht) bijhouden en je voedingsplan, de boodschappenlijst, de behandelbijsluiter en al onze recepten inzien.

Online coaching is bedoeld voor klanten die niet de mogelijkheid of behoefte hebben om wekelijks naar een van de vestigingen te gaan en voor klanten die het NewFysic programma al eerder hebben gevolgd.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat is het verschil tussen het Back on Track programma en het reguliere programma?

Het Back on Track programma is koolhydraatarm en eiwitrijk, daarnaast worden er meer gezonde vetten gebruikt in dit programma. Het reguliere NewFysic programma bestaat juist uit een combinatie van complexe koolhydraten, voldoende eiwitten en is vetarm.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

De koppeling met de weegschaal doet het niet, en nu?

Bij de weegschaal zit een uitgebreide handleiding. Hierin staan de te nemen stappen als de weegschaal het niet doet of een foutmelding geeft.

Staat het antwoord niet in de handleiding, dan kan je altijd contact met ons opnemen via technischsupport@newfysic.nl.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag