Happy New You

Met NewFysic helpen wij je aan de hand van een unieke, gezonde, verantwoorde én effectieve methode binnen no-time aan een gezond gewicht. Uiteraard leren we jou ook hoe je deze leefstijl ook na NewFysic kunt behouden. Begin 2022 met jouw nieuwe leefstijl. Start nu met NewFysic en ontvang als nieuwe klant ons kookboek cadeau!*

Samen op weg naar een gezond gewicht

Wat afvallen met NewFysic zo uniek maakt is het unieke voedingsplan, natuurlijke supplementen van hoogwaardige kwaliteit en de persoonlijke coaching. Wij doen er alles aan om het afvallen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Start nu met afvallen en ontvang ons kookboek cadeau!* Bekijk hier de actievoorwaarden. Zij gingen je voor:

Ilona

"Ik voel mij strak en fit dankzij NewFysic"

Ilona: "Na diverse zwangerschappen was ik was al jaren aan het schommelen met mijn gewicht. Daar was ik klaar mee, ik wilde dat buikje weg en toen kwam NewFysic op mijn pad. Door het volgen van NewFysic ben ik me fitter gaan voelen en daar voel ik mij heel goed bij. Ik voel me nu ook weer een vlotte moeder."

Lees het hele verhaal van Ilona hier
Harald

"Lekker in mijn vel dankzij NewFysic"

Harald: "Ik zit lekkerder in mijn vel dan voorheen en daar heeft NewFysic voor gezorgd. Ik voel mij hartstikke goed. Alles gaat makkelijker: mijn sociale leven, het hardlopen, mijn werk. En je kleding past natuurlijk veel beter. Wat dat betreft ben ik een heel tevreden mens."

Lees het hele verhaal van Harald hier
Marjolein

"Ik voel mij energieker dankzij NewFysic"

Marjolein: "Ik voel mij beter dan ooit dankzij NewFysic. Ik had altijd een droom om mijn eet- en leefwijze te veranderen en met NewFysic is dat gelukt. Ik ben gewoon heel blij met wat ik nu bereikt heb. Ik voel me heel erg energiek en ik ben zelfs twee maten kleiner gegaan."

Lees het hele verhaal van Marjolein hier

Fysiek of digitaal, wij spreken jouw taal

Je kunt ons programma zowel online als fysiek bij een van onze vestigingen volgen. Benieuwd wat het beste past bij jou? Bekijk de verschillen en maak jouw keuze!

Online

  • Contact digitaal of per telefoon
  • Contact wanneer jij wilt

Vestiging

  • Contact op de vestiging
  • Samen wegen

Kom erachter of NewFysic iets voor jou is

Vul gratis en voor niets de intake in en laat ons je helpen om te kijken of NewFysic bij jou past.

Doe de intake
150.000

mensen hebben de NewFysic methode al gevolgd