Carpaccio van Black Angus met paddenstoelen, rucola en Parmezaanse kaas
15 minuten
Voorgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwijder het buitenste schilletje van de knoflook en hak deze fijn. Halveer de kastanjechampignons. Verhit wat Frylight bakspray/olijfolie en bak de knoflook samen met de champignons even kort aan (ca. 5 minuten).
Verdeel de carpaccio over 2 borden. Verdeel vervolgens de gebakken paddenstoelen, rucola en wat balsamico azijn over de carpaccio en breng op smaak met wat peper en zout. Rasp hier nog een klein beetje Parmezaanse kaas overheen en serveer direct.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.