Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Doradefilet in dille-mosterdsaus met wilde spinazie

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Aluminiumfolie

Wok

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd een ui in kleine plakjes. Snijd de dille fijn. Doe alles in een kom met de mosterd en roer door elkaar.

  2. Neem 2 velletjes aluminiumfolie ter grootte van een A4-tje. Spray een dunne laag olijfolie op de aluminiumfolie. Verdeel de doradefilet in 2 stukken, bestrooi deze met peper en zout en leg ze in het midden van de aluminium folie.

  3. Verdeel het geheel van uien, dille en mosterd over de dorade en vouw de velletjes dicht tot pakketjes. Bak deze voor 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. Was de wilde spinazie grondig en laat deze goed uitlekken. Neem een wok, spuit deze in met wat olijfolie en fruit het teentje knoflook. Als de knoflook een beetje verkleurt, voeg je de spinazie erbij en al roerend is de spinazie binnen een paar minuten klaar.

  5. Door het vocht wordt de spinazie eerder gestoomd dan gebakken. Mocht het toch te hard gaan, draai dan het vuur iets lager. Voeg wat zout toe naar smaak. Leg het dichtgevouwen vis-pakketje op een bord en serveer de spinazie erbij.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50