Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Risotto met geroosterde paprika, paddenstoelen en pecannoten

60 minuten

Hoofdgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Bakplaat

Bakpapier

Kom

Plastic folie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 220Ā°C.

  2. Halveer de paprikaā€™s en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en plaats ze voor ca. 30 minuten in de oven (of tot ze zwart kleuren). Laat de paprikaā€™s daarna eerst even afkoelen. Leg ze vervolgens in een kom en dek deze voor een half uur af met plasticfolie.

  3. Verhit ondertussen wat olijfolie in een grote pan en bak de sjalotjes en knoflook voor ca. 1-2 minuten. Voeg de volkoren risotto en de paddenstoelen toe en bak deze een minuut mee.

  4. Giet de helft van de bouillon in de pan. Wanneer deze is opgelost, voeg je de andere helft toe.

  5. Als de paprikaā€™s genoeg zijn afgekoeld, kun je de velletjes er makkelijk af pellen. Snijd het vruchtvlees daarna in reepjes

  6. Als al het vocht door de rijst is opgenomen en de rijst beetgaar is, schep je de geroosterde paprika erdoorheen. Voeg wat peper en zout toe naar smaak, verdeel over twee borden en verkruimel de pecannoten eroverheen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50