Wraps met biefstukreepjes en tomatensalsa

2 personen 30 min Vlees gerecht

In exotische sferen met onze smaakvolle wraps!

Ingrediënten

  • 200 gram biefstuk, in reepjes gesneden
  • 4 volkoren tortilla wraps (Tex Mex Santa Maria)
  • 100 gram ijsbergsla, gesneden
  • 100 gram Griekse yoghurt 0% vet
  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 gele paprika, in reepjes
  • ½ groene peper, fijngehakt
  • 200 gram tomatenblokjes uit blik
  • 1 sap van een limoen
  • 2 eetlepel koriander, fijngehakt
  • 1 theelepel cayennepeper
  • peper en zout
  • Frylight bakspray

Bereiden

  1. Verwarm de grill voor. Snijd de biefstukken in reepjes en bestrooi deze met wat zout en peper.

  2. Schep voor de tomatensalsa de groene peper, 1 rode ui, de blokjes tomaat, limoensap en koriander met een snufje zout in een kom door elkaar. Doe de ijsbergsla in een kom.

  3. Verhit een grote koekenpan met wat Frylight bakspray / olijfolie. Bak de ui en paprika samen met de cayennepeper op hoog vuur totdat alles begint te kleuren. Schep vervolgens in een schaal.

  4. Verhit de pan weer met wat Frylight bakspray / olijfolie en bak hierin de biefstukreepjes rondom aan. Doe vervolgens de gebakken groenten erbij en bak het geheel op matig vuur nog 3 minuten aan en doe terug in de schaal.

  5. Verwarm de wraps kort onder de grill (pas op dat ze niet verbranden) en zet alles op tafel. Vergeet bij het vullen van de wraps de Griekse yoghurt niet.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag