Dit kun je doen tegen de winterdip

De dagen worden korter en kouder en jouw humeur doet mee. Je hebt moeite met uit bed komen, hebt de hele dag honger en voelt je mwoah. Herkenbaar? Dan ben je wellicht slachtoffer van de winterdip. Dit is wat je eraan kunt doen.

De ingrediënten en vitaminen in je voeding spelen een grote rol bij je algehele gemoedstoestand.

Zomer vs. winter

In de zomer lijkt alles lichter; zowel de zon in je dag als de staat van je humeur. Je doet niet moeilijk over die vriendin die op het laatste moment afzegt en trekt niet te zwaar aan je baas die nog een extra taak van je verlangt – je gaat straks toch het terras op. Hoe anders is dat in de winter. Je lijf lijkt zwaarder, je hebt behoefte aan volle en vette producten en bent niet vooruit te branden. Een winterdipje is helemaal niet iets om je zorgen over te maken. De meeste mensen hebben er wel eens last van. Je kunt echter wel iets doen om de symptomen te beperken, zoals het slikken van supplementen.

Gemoedstoestand & energie

Het supplement Mood & Energy van NewFysic draagt bij aan geestelijke veerkracht, concentratie, een goede gemoedstoestand en meer energie. En die kunnen we wel gebruiken in de winter. Het ingrediënt Curcumin kan helpen tegen depressie. Het bevat zenuwbeschermende eigenschappen en uit onderzoek blijkt dat het gehalte van de neutrotransmitters serotonine, dopamine en norepinefrine (geluksstofje) kan worden verhoogd bij inname van Curcumin.

 

LEES OOK: 5x Voeding voor een stralende huid

 

Vitamine B12

Ook de vitamine B12 in het Mood & Energy supplement draagt bij aan geestelijke veerkracht, concentratie en gemoedstoestand. De combinatie met Bioperine zorgt er bovendien voor dat de opname van Curcumin tot 20 keer verhoogd wordt. Vitamine B12 draagt bij…

  • … aan een normaal energieleverend metabolisme
  • … aan een normale werking van het zenuwstelsel (concentratie, leervermogen, functioneren van het geheugen)
  • … aan een normaal metabolisme van homocysteïne
  • … tot een normale psychologische functie (bij geestelijke inspanning, draagt bij aan geestelijke veerkracht, draagt bij aan een heldere geest, goed voor de gemoedstoestand, gunstig voor een goede geestelijke balans)
  • … een normale werking van het immuunsysteem
  • … de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • … speelt een rol in het celdelingsproces

Dosering: dagelijks 1 capsule met water innemen bij een maaltijd. Na ongeveer een half uurtje voel je je energieker en positiever.

 

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag