Hoe overleef ik de feestdagen?

Ze komen er weer aan, die oh zo gezellige dagen met dat oh zo vele eten. Iedereen weet: de decembermaand kent vele verleidingen. Hoe kun je hier het beste mee omgaan? En hoe zorg je dat het leuk blijft?

Want de feestdagen mogen nu eenmaal – juist ja- een feestje zijn.

Stel jezelf haalbare doelen

Wie zei dat je tijdens de feestdagen zou moeten afvallen? Afvallen is echt onnodig in de decembermaand, je hoeft er alleen voor te zorgen dat je gewicht stabiel blijft. Eet dus lekker en vers, en zorg dat je genoeg beweging krijgt. Maak bijvoorbeeld overdag een mooie wandeling of speel buiten mee met kleine neefjes en nichtjes.

Het duurt maar even

Eigenlijk valt het allemaal reuze mee, de hoeveelheid feestdagen. Om precies te zijn, gaat het om 4 dagen in totaal (Sinterklaas, twee kerstdagen en oudejaarsdag). Dit is te overzien toch? Op die dagen zou je eventueel de No Regret kunnen inzetten.

 

LEES OOK: Maat houden tijdens een etentje, zo doe je dat

 

Wees zuinig met alcohol

Je kunt heus een glaasje meedrinken tijdens het (kerst)diner, maar maak het niet te gek. Beperk je alcoholinname tot maximaal twee glazen per avond en drink daar altijd minstens twee glazen water bij. Kun je echt niet van de glühwein afblijven, maak dan deze alcoholvrije variant.

Kook bewust

Als je zelf het kerstdiner verzorgt dan heb je veel invloed met betrekking tot de gerechten en de ingrediënten die je daarbij gebruikt. Kijk bijvoorbeeld eens bij de online recepten van NewFysic, daar zit vast iets tussen. Deze recepten zijn feestelijk, slank en vooral: erg lekker! Zet er een karaf water bij met bijvoorbeeld munt en citroen, dat staat ook nog eens feestelijk.

 

LEES OOK: De beste alternatieven voor alcohol

 

Fluitend de donkere dagen door

Heb je last van een klein winterdipje of zit je even niet lekker in je vel? Dat kan zorgen voor extra lekkere trek met als gevolg: aankomen. Daar heeft NewFysic iets op bedacht: het supplement Mood & Energy. Dit supplement bevat curcumin, wat kan helpen tegen depressie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het gehalte van de neutrotransmitters serotonine, dopamine en norepinefrine (geluksstofjes) kunnen worden verhoogd bij inname hiervan. Ook B12 draagt bij aan geestelijke veerkracht, concentratie en gemoedstoestand. Door toevoeging van Bioperine wordt de opname van Curcumin tot wel 20 keer verhoogd. Mood & Energy helpt direct; na ongeveer een half uurtje voel je je energieker en positiever!

 

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag