Foodhack: citroen uitpersen zonder ‘m doormidden te snijden
17 juni 2019
17 juni 2019
Als je veel in de keuken staat, weet je dat citroensap niet alleen een veelzijdig product is, maar ook dat het uitpersen van een citroen hogere wiskunde kan zijn. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je handen schoon blijven en er geen pitjes of vruchtvlees in je saladedressing komen?
Zo doe je dat.
Niet alleen krijg je zo geen vieze handen, maar je kunt de citroen zo ook langer bewaren, en later nog gebruiken in een ander gerecht. Bijvoorbeeld als je nog meer sap nodig hebt of juist de (geraspte) schil van de citroen.
Dit artikel is geschreven door Emma. Emma (32) is hobbykok en weet heel veel over gezonde én lekkere voeding. Vanuit haar keuken in Haarlem maakt ze de smakelijkste recepten voor zichzelf en haar peuter, uiteraard passend bij de NewFysic methode. Wekelijks inspireert ze met een nieuw recept of leuke tip die de weg naar een gezonde leefstijl leuk en makkelijker maken.
Foto: Max Delsid via Unsplash
Volg de NewFysic methode en krijg:
Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!
Ik wil mijn verhaal delen