Happy New You Challenge

Op naar jouw ideale gewicht! De kerstdiners en decemberborrels maken plaats voor heerlijke gezonde maaltijden in januari afgestemd op jouw natuurlijke leefstijl en gericht op het behalen van jouw persoonlijke doel. Samen gaan wij het doen!

Maar hoé dan?
Alle begin is moeilijk, maar wij proberen het zo makkelijk mogelijk te maken! Naast een op maat gemaakt voedingsplan, een persoonlijke coach (online of in de vestiging), ondersteuning met onze natuurlijke supplementen, een boodschappenlijst met meer dan 1000 producten die in de supermarkt te koop zijn, zijn er nóg een aantal benefits die deze challenge uniek maken en jou op weg helpen:

– 10 x exclusieve recepten
– 4x een weekdeal, gericht op de Happy New You
– 2x per week een motiverende vlog van een special guest!

Kortom, let’s go for it! Aanmelden kan vanaf 1 januari ’19 t/m 18 januari ’19. 

Na inschrijving wordt er een persoonlijk voedingsplan voor je samengesteld, waarmee je het afvallen goed vol kunt houden. Ook ondersteuning door de natuurlijke supplementen van NewFysic helpt daarbij, deze zitten in het maandpakket. En om gemotiveerd te blijven krijg je exclusief toegang tot de besloten Happy New You Challenge-groep op Facebook. Hier ontmoet je mede-deelnemers, worden recepten uitgewisseld en helpt NewFysic je door de moeilijke momenten heen.

Aan de start van de challenge stel jij je persoonlijke doel. Haal jij je persoonlijke doel? Dan krijg je nóg een cadeautje! Je ontvangt dan namelijk 20% korting op je volgende maandpakket.

 

Het beloofd een SUPER leuke challenge te worden, wij hebben er zin in!

 


Nog even alles op een rijtje:

  • De Happy New You Challenge loopt van 1 januari tot 31 januari. Inschrijven is mogelijk t/m 13 januari
  • De challenge is voor iedereen die 2019 goed wil beginnen en graag op een natuurlijke manier een gezond gewicht wil behalen én behouden
  • Je krijgt een op maat gemaakt voedingsplan, een persoonlijke coach, ondersteuning door de natuurlijke supplementen van NewFysic, exclusieve recepten
  • Je krijgt toegang tot de Happy New You community waar je met gelijkgestemden kunt praten, gemotiveerd wordt en wekelijks kans maakt op kortingen en prijzen. Heb je geen Facebook? Je ontvangt de weekdeals ook per mail.
  • Een maandpakket van €152 bestel je nu voor €124,50
  • Heb jij eind januari jouw persoonlijke doel behaald? Dan krijg je 20% korting op een tweede maandpakket
  • Deze challenge is zowel voor bestaande als nieuwe klanten van NewFysic te volgen.
  • Waar wacht je nog op? start nu!

Online starten kan vanaf 1 januari hier

Starten op een vestiging? Maak een afspraak!

Al klant koop vanaf 1 januari hier je maandpakket!

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag