NewFysic tips voor Koningsdag

Koningsdag zal anders zijn dan anders. Toch moeten we er met z’n allen wat van maken en juist vieren dat we in zo’n mooi land met elkaar wonen. We doen het samen!

Misschien dat je op deze dag toch wat verleidingen tegen gaat komen en heb je geen idee hoe je je aan jouw persoonlijke voedingsplan kunt houden. Wij zetten de meest gestelde vragen omtrent dit onderwerp onder elkaar. Doe er je voordeel mee, en vergeet niet vooral toch gewoon te genieten!

Vragen en antwoorden

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met je persoonlijke coach. Zij kan je direct verder helpen en extra tips meegeven.

Wat doe je met die Oranje-tompouce?

Haal deze niet in huis 🙂 En kom je deze heerlijkheid toch tegen, stel dan voor om hem gezellig te delen met iemand anders of snijd hem gewoon in tweeën en neem je de helft. Scheelt toch weer.

Vier je het met vrienden (op afstand)?

Kies dan voor hapjes zoals vis, een handje noten, cherrytomaatjes, komkommer, zoute popcorn of zoute stengels. Neem liever geen chips, worst, kaas of toastjes met salades, deze zijn meestal aangemaakt met mayonaise. In het NewFysic Kookboek vind je ook leuke snacks die heel feestelijk zijn én NewFysic Proof.

Ga je een wandeling maken?

Blijf dan uit de buurt van fastfood, snackbars, oliebollenkramen, loempia’s, etc. Mocht dat toch niet lukken, dan kun je altijd nog de No Regret inzetten.

Fijne Koningsdag!

 

Foto: Oleg Laptev via Unsplash

 

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag