NIEUW: NewFysic Vegan

NewFysic Vegan, een bewust en gezond voedingsplan op plantaardige basis. 

Als één van de eerste bedrijven in Nederland mogen wij jullie een vegan afslankprogramma presenteren en daar zijn we heel erg trots op! De afgelopen maanden hebben we in samenwerking met diverse diëtisten en koks hard gewerkt aan een compleet nieuw programma dat niet alleen geschikt is voor veganisten, maar ook voor degenen die graag een start willen maken met een slanke vegan leefstijl. Ja! Ik start direct

“Een bewust en gezond voedingsplan op plantaardige basis met meer dan 70 vegan recepten om je vingers bij af te likken!” Marianne Baars, CEO NewFysic

Een vegan lifestyle

Er kunnen veel redenen zijn om voor een veganistisch, vegetarisch of plantaardig dieet te kiezen. Voor sommigen gaat het om het klimaat of dierenwelzijn, maar voor velen vooral om een nog gezondere leefstijl. Je kiest er in ieder geval voor om meer groenten en fruit te eten en dierlijke eiwitten te vervangen voor plantaardige.

Je bent hierin zeker niet de enige. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een vegan voedingspatroon en daarom vonden wij het ook tijd worden voor een nieuw programma dat volledig op plantaardige basis is, maar wel hetzelfde resultaat geeft als het reguliere NewFysic programma.

Een compleet veganistisch programma

NewFysic Vegan is een compleet programma, ontwikkelt zodat ook veganisten gezond kunnen afvallen.

  • Voedingsplan
  • Boodschappenboekje
  • Receptenboekje
  • Schakelprogramma
  • Supplementen op natuurlijke basis

Start direct met NewFysic: Aanmelden

Supplementen

Het succes van NewFysic berust op 3 pijlers die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn:

1. Persoonlijke Coaching
2. Op maat gemaakt voedingsplan
3. Supplementen op natuurlijke basis

Het overgrote deel van de essentiële supplementen (waaronder bijvoorbeeld de eiwit- en vezelsupplementen, de NoRegret en Synbioticum) zijn reeds vegan. Kortom, ook op het gebied van supplementen kiest NewFysic samen met jou voor duurzaamheid.

Ga naar de shop >

Meer dan 70 vegan recepten!

Wanneer je start met het vegan NewFysic programma, ontvang je een receptenboekje met meer dan 70 nieuwe, vegan recepten! Bekijk als voorproefje vooral even één van onze favorieten:

Paddenstoelen curry met kikkererwten en spinazie
Een heerlijke curry, makkelijk en snel bereid!

 

Start direct met NewFysic: Aanmelden

 

 

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag