NewShapes, het zusje van NewFysic heeft haar deuren geopend!

NewShapes biedt veilige en snelle niet-invasieve cosmetische behandelingen aan op het gebied van bodyshaping en anti-gezichtsveroudering. De revolutionaire techniek werkt op basis van extreme temperatuurverschillen. De eerste NewShapes kliniek is gevestigd op de van Baerlestraat 82, boven onze NewFysic vestiging in Amsterdam.

In maart 2020 opende de eerste vestiging van NewShapes haar deuren, maar helaas moest de kliniek na opening al snel weer sluiten in verband met corona. Gelukkig is de NewShapes kliniek sinds twee weken weer open, dit voelt dus voor ons als een nieuw begin!

Over Coolifting®

CooLifting® is de meest spectaculaire anti-gezichtsverouderingsbehandeling van dit moment. Binnen 5 minuten kun je er 10 jaar jonger uitzien! De behandeling is veilig, pijnloos en het resultaat is direct zichtbaar. Na een behandeling met CooLifting® is er geen downtime. Het is daarom de perfecte behandeling om weer helemaal te stralen! 

NewShapes noemt dit ook wel de quick fix facelift. De hele behandeling verloopt pijnloos, is helemaal veilig en geschikt voor elk huidtype. Een losse behandeling start bij ons al vanaf €60,-.  Een totale anti-aging kuur met de CooLifting® beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken.

Over Cryolipolyse

Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het maar niet om van dat ‘buikje’ af te komen? Dan is cryolipolyse écht iets voor jou! Maar ook andere zones, zoals de love handles, hangende bovenarmen, heupvet, zwembandjes, onderkinnen en boven- en binnenbenen pakt NewShapes aan met deze revolutionaire techniek. Per behandeling is een vetreductie tot 30% haalbaar! De cryolipolyse behandeling is overigens geen methode om af te vallen, daarvoor moet je toch echt bij NewFysic zijn. 😉

De NewShapes behandeling verminderd de vetophoping en verbeterd de lichaamscontouren. Voor een optimaal resultaat kunnen 2 tot 3 behandelingen op hetzelfde gebied worden uitgevoerd, met een tussenpoze van 2 maanden. Het definitieve resultaat is zichtbaar na 3 maanden. Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor kou dan de omliggende weefsels. Door gecontroleerde verwarming en snelle koeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. Vetcellen kunnen zo op een veilige manier worden afgebroken. 

 

Wij bieden alle NewFysic’ers een unieke kennismakingskorting aan van 25%. Op vertoon van de kortingscode NEWFYSICPROMO ontvang je op alle behandelingen 25% korting! Deze korting is geldig tot en met zondag 30 april 2020.

Boek een gratis intake NewShapes.nl | Volg NewShapes op Instagram

 

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag