19 oktober 2017

Heb jij onze nieuwe commercial al gezien?

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met je coach ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

Er zijn al meer dan 40 NewFysic vestigingen door heel Nederland en we blijven groeien met als doel zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden gezond, verantwoord en effectief af te slanken.
We kijken goed naar jouw lichaam, levensstijl en je eetgewoonten. Want alleen als we je goed kennen en weten wat jou beweegt, kunnen we een passend voedingsplan samenstellen. Een aanpak die je, tezamen met de NewFysic voedingssupplementen, energie geeft en ervoor zorgt dat je het goed volhoudt.

Tot en met 26 november aanstaande ontvang je bij start van het programma een flacon NewFysic Purify (t.w.v. € 24,50) cadeau!* NewFysic Purify zorgt voor een goede start van het afslankproces. NewFysic Purify is samengesteld op basis van kruiden en mineralen die het lichaam reinigen.

* Actievoorwaarden: Deze actie is geldig t/m 26 november 2017 bij start van het programma en bij aankoop van het startpakket. Met deze actie kost het startpakket € 51,- in plaats van € 75,50.
De actie is geldig in alle vestigingen van NewFysic en online met kortingscode ‘purify’. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties en maximaal 1x te gebruiken per klant.