NewFysic bij RTL Koffietijd

Kijk mee door de ogen van Cathy. Ze kreeg klap na klap te verwerken en probeerde haar verdriet weg te eten, waardoor ze in korte tijd dertig kilo aankwam. Door Cathy’s ogen zien we hoe ze de strijd aangaat tegen de kilo’s. Cathy kreeg een coach bij NewFysic en is de strijd aangegaan met de kilo’s. Bekijk haar video hier

Ook Mirjam verteld hoe zij met behulp van NewFysic  is afgeslankt. Mede dankzij de bezorgdheid van haar dochter ging bij Mirjam de knop om. Samen met haar coach heeft ze het roer compleet omgegooid. Bekijk haar video hier

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met je coach ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

Er zijn al meer dan 40 NewFysic vestigingen door heel Nederland en we blijven groeien met als doel zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden gezond, verantwoord en effectief af te slanken.
We kijken goed naar jouw lichaam, levensstijl en je eetgewoonten. Want alleen als we je goed kennen en weten wat jou beweegt, kunnen we een passend voedingsplan samenstellen. Een aanpak die je, tezamen met de NewFysic voedingssupplementen, energie geeft en ervoor zorgt dat je het goed volhoudt.

Ons team bestaat uit een arts, diëtisten en voedingscoaches. Deskundigen die er samen met jou niet alleen voor zorgen dat je slank wordt, maar ook slank blijft. Dit blijvende resultaat is het gevolg van een zorgvuldig afbouwtraject in de vorm van een schakelprogramma. Stap voor stap went jouw lichaam aan de hoeveelheid voeding die past bij een blijvend gezond gewicht.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag