02 oktober 2017

Speciaal voor Koffietijd kijkers

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met je coach ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

Er zijn al meer dan 40 NewFysic vestigingen door heel Nederland en we blijven groeien met als doel zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden gezond, verantwoord en effectief af te slanken.
We kijken goed naar jouw lichaam, levensstijl en je eetgewoonten. Want alleen als we je goed kennen en weten wat jou beweegt, kunnen we een passend voedingsplan samenstellen. Een aanpak die je, tezamen met de NewFysic voedingssupplementen, energie geeft en ervoor zorgt dat je het goed volhoudt.

En we hebben wat leuks voor je! Nieuwe klanten kunnen vanaf maandag 2 tot en met donderdag 5 oktober 50% korting* krijgen op het startpakket.
Je kunt kiezen om onze methode met een online coach te volgen en het startpakket in onze webshop aan te schaffen of om onze methode in een vestiging te volgen.

Bij de webshop kun je bij de betaling de kortingscode koffietijd invullen.

Bij de vestiging kun je tijdens de gratis intake aangeven dat je de intake tussen 2 en 5 oktober hebt geboekt naar aanleiding van RTL Koffietijd.
Je krijgt vervolgens 50% korting op het startpakket. Je kunt via onze website een gratis intake plannen.

Ons team bestaat uit een arts, diëtisten en voedingscoaches. Deskundigen die er samen met jou niet alleen voor zorgen dat je slank wordt, maar ook slank blijft. Dit blijvende resultaat is het gevolg van een zorgvuldig afbouwtraject in de vorm van een schakelprogramma. Stap voor stap went jouw lichaam aan de hoeveelheid voeding die past bij een blijvend gezond gewicht.

*) De 50% korting op een startpakket is alleen geldig voor nieuwe klanten die tussen 2 en 5 oktober 2017 een afspraak maken voor een gratis intake . De actie is tussen 2 en 5 oktober ook geldig in de webshop. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, kan niet voor geld worden ingewisseld en mag slecht 1 keer per persoon gebruikt worden.