Probeer NewFysic nu voor slechts €25

Twijfel je al langer om te starten met NewFysic, maar vind je het toch een grote stap? Dan hebben wij nu een mega deal voor je! Met het NewFysic proefpakket ontvang je alles wat je nodig hebt om ons programma 1 week te volgen, inclusief begeleiding. Ontdek wat je al in één week kunt bereiken met NewFysic. Hoe het werkt? Plan een intake bij de vestiging bij jou in de buurt, na de intake ontvang je het proefpakket dat bij jou past en ga je aan de slag. Na deze week ga je opnieuw wegen bij jouw coach en evalueer je de week. Is het bevallen? Dan kan je verder met het reguliere programma!

1

Een persoonlijk voedingsplan

2

Begeleiding van jouw coach

3

Supplementen voor 1 week

Liever online? Bestel jouw proefpakket hier

Afvallen met NewFysic

Met NewFysic behaal en behoud óók jij jouw ideale streefgewicht. Door middel van een persoonlijk voedingsplan, begeleiding door een voedingscoach en ondersteuning van natuurlijke supplementen, maken we afvallen zo persoonlijk en makkelijk mogelijk.

Proefpakket NewFysic

Wat zit er in het proefpakket?

Tijdens jouw afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging, doe je samen met jouw coach de intake. Op basis hiervan wordt het voedingsplan opgesteld en bepaalt jouw coach welk proefpakket jij ontvangt. Dit proefpakket bevat:

• 1 kleine Purify voor een week

• 1 potje multivitamine voor een week

• supplementen voor 1 week

• coaching voor 1 week

 

Tijdens de intake plan je ook alvast de weegafspraak voor na deze week.