Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Broccolipizza met verse groente en tonijn

45 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

oven

bakplaat

bakpapier

keukenmachine

schone theedoek

kaasschaaf of dunschiller

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de broccoli in roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de broccoliroosjes in 5-6 minuten gaar. Laat ze afkoelen.

  2. Doe de broccoliroosjes in de keukenmachine en maal tot ze op rijstkorrels lijken. Doe ze in een theedoek en knijp zoveel mogelijk van het vocht eruit. Meng de broccoli met het meel, ei en de tijm, plus wat zout en peper. Verdeel het deeg over de met bakpapier beklede bakplaat en bak de bodem in 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. Verdeel de pesto erover en beleg de pizza met courgette, tonijn, ui en strooikaas. Schuif de pizza terug in de oven en bak nog 10 minuten. Strooi de rucola over de pizza en het genieten kan beginnen!

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95