ROCKTOBER: Let’s Rock this month together!

ROCKTOBER: Let’s Rock this month together!

ROCKTOBER: Let’s Rock this month together!

Nu we niet meer op feestjes kunnen rocken, doen we het maar thuis. Doe jij mee met Rocktober? Samen met Monique Westenberg en heel veel anderen gaan we deze maand gezamenlijk op weg naar een gezond gewicht! Lekker eten, iedere week een hoge korting of een cadeautje én toegang tot de besloten Rocktober groep. Let’s Rock this month together!

Een gezond gewicht passend bij jouw leefstijl is iets waar we vaak naar streven maar wat niet altijd even makkelijk is. Met Rocktober zet je in een maand tijd de eerste stap naar jouw ideale streefgewicht. De NewFysic afslankmethode is compleet gericht op gezond afslanken en een gezonde lifestyle die duurzaam is. En juist omdat het eten passend bij het seizoen zo belangrijk is, hebben we 5 top recepten voor de herfst die bijdragen aan een goed immuunsysteem.

Ga naar de Rocktober campagne

(je bent nu op de informatiepagina :) )

Wat is Rocktober en wat is het vooral NIET?

Rocktober is geen challenge, het is geen methode om in korte tijd heel veel kilo's af te vallen en het is ook geen vriendengroep waar je je voor opgeeft. Ook al kunnen we niet beloven dat er geen nieuwe vriendschappen ontstaan;-) Het is een kickstart naar een gezonde en energieke leefstijl met een voedingspatroon wat bij jouw specifieke behoeften past. Het is dé manier om jezelf te resetten na die fantastische lange zomeravonden, zwangerschap of in sommige gevallen, na een jarenlang (te) belastend voedingspatroon voor jouw lichaam.

Hoe werkt Rocktober?

 1. Je geeft je op voor een intake in de vestiging of online. Volg je al NewFysic? Schaf dan een maandpakket aan en join the crew!
 2. Hierna ontvang je een op maat gemaakt voedingsplan, een boodschappenlijst, toegang tot honderden heerlijke recepten
 3. Dan, time to rock. Je start je programma ergens tussen 28 september en 11 oktober met jaja, de inmiddels wereldberoemde appeldag
 4. Na een week is het zover...je eerste rocktober weging én gesprek met je coach!!
 5. Je volgt het programma voor (minimaal) een maand en hebt wekelijks een afspraak met je coach in de vestiging of online om naar je resultaten te kijken
 6. Na 4 weken (einde programma) kijken we samen wat je nog nodig hebt om deze ingezette leefstijl vol te kunnen houden en hoe je jouw streefgewicht kunt behalen (mits deze nog niet bereikt is)
 7. Pssst... elke week hebben we een leuke verrassing voor je!

Voorwaarden ROCKTOBER

 • Je kunt starten tot 11 oktober 2020
 • Je bent totally ready to ROCK in oktober (en daarna...)
 • Je wilt graag je ervaringen delen in een besloten Facebook- groep met andere Rockers
 • Je wilt niets liever dan een gezonde leefstijl die je ook kunt volhouden na Rocktober
 • Je bent bereid wekelijks naar de vestiging bij jou in de buurt te komen voor een gesprek met je coach. Te druk? No problem, je kunt ook ons online programma volgen waarbij je wekelijks je resultaten invoert en contact onderhoudt met je online coach.

Ben jij klaar om je gewoontes aan te passen, een start te gaan maken naar een gezond gewicht passend bij jouw leefstijl en wil je dit met anderen delen? Geef je dan nú op voor Rocktober en let's get started!!

Nieuwe klant? Boek een intake!

Bestaande online klant? Start gelijk!

Bestaande klant in de vestiging? Maak een afspraak!