Coach Alkmaar

Hey you, yeah you!

Heb jij passie voor gezonde voeding en ben jij nu al de vraagbaak voor jouw vrienden op het gebied van health & lifestyle? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als coach bij NewFysic ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van onze klanten gedurende hun afslankproces. Onze klanten variëren van jong tot oud. Je adviseert hun over hun voedingsplan en onze producten die het afslankproces verder ondersteunen.

Je bent enthousiast, commercieel en haalt veel voldoening uit het coachen van je klanten en het verkopen van afslank ondersteunende producten. Het is een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een snelgroeiend, jong bedrijf.

WIE BEN JIJ?
– Passie met gezonde voeding & health
– Empathisch vermogen
– Dienstverlenende instelling
– Discreet
– Flexibel, accuraat en zelfstandig
– Commercieel ingesteld
– Verzorgd/representatief uiterlijk
– Woonachtig in Alkmaar of omstreken
–  Achtergrond in diëtiek is een pré, maar passie voor voeding, health en vooral mensen is voor ons het belangrijkste!

WIE ZIJN WIJ?
Wij bij NewFysic hebben als missie om mensen in heel Nederland gezond en slank te krijgen.
Inmiddels hebben wij 37 vestigingen verspreid over heel Nederland. Onze methode is een gezonde manier van afslanken met bewezen, duurzame resultaten. Wij verzorgen een voedingsplan op maat, persoonlijke coaching en ondersteuning door middel van eiwitsupplementen, dit vormen de pijlers van het succes van onze klanten.

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?
Ben je enthousiast over deze functie en denk je voor ons de geschikte persoon te zijn? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV met foto naar hr@newfysic.nl t.a.v. Danijela Vermeij. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact op via 088 323 00 01.

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag