Coach Hilversum

Heb jij passie voor gezonde voeding en ben jij nu al de vraagbaak voor jouw vrienden op het gebied van health & lifestyle? dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als coach bij NewFysic ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van onze klanten gedurende hun afslankproces. Onze klanten variëren van jong tot oud. Je adviseert hun over hun voedingsplan en onze producten die het afslankproces verder ondersteunen.

Je bent enthousiast, commercieel en haalt veel voldoening uit het coachen van je klanten en het verkopen van afslank ondersteunende producten. Het is een uitdagende en dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een snelgroeiend, jong bedrijf.

WIE BEN JIJ?
– Passie met gezonde voeding & health
– Empathisch vermogen
– Dienstverlenende instelling
– Discreet
– Flexibel, accuraat en zelfstandig
– Commercieel ingesteld
– Verzorgd/representatief uiterlijk
– Woonachtig in Hilversum of in omstreken
–  Achtergrond in diëtiek is een pré
–  Als jij je passie kan overbrengen, hoef je niet noodzakelijk een diëtiek achtergrond te hebben.

WIE ZIJN WIJ?
Wij bij NewFysic hebben als missie om mensen in heel Nederland gezond en slank te krijgen.
Inmiddels hebben wij 36 vestigingen verspreid over heel Nederland. Onze methode is een gezonde manier van afslanken met bewezen, duurzame resultaten. Wij verzorgen een voedingsplan op maat, persoonlijke coaching en ondersteuning door middel van eiwitsupplementen, dit vormen de pijlers van het succes van onze klanten.

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?
Stuur dan nu jouw CV (inclusief foto) en een korte motivatie naar hr@newfysic.nl t.a.v. Brenda Plugge. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op via 088 323 00 01.

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag