Logistiek medewerker

NewFysic verandert levens. Onze missie is om heel Nederland aan een gezond gewicht te helpen!  Dit doen we al meer dan 15 jaar met succes én met elkaar! Ons geheim? We helpen anderen met heel veel liefde, zijn vriendelijk, professioneel en resultaat gedreven!

NewFysic heeft 35 vestigingen verspreid over heel Nederland. De NewFysic methode is een gezonde manier van afslanken met bewezen duurzame resultaten. Een voedingsplan op maat, persoonlijke coaching en ondersteuning door eiwitsupplementen vormen de pijlers van het succes achter deze methode.

Taken:

Je draagt bij aan een goed verloop van de goederenstroom, van inname tot verwerking en uiteindelijk de verzending. Je bent een uitvoerende kracht en werkt onder leiding van de logistiek manager.

Je takenpakket bestaat uit (o.a.) het laden en lossen van goederen, het verzamelen van goederen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel (her)verpakken, goederen verzendklaar maken en laden, inventariseren van de magazijnvoorraad en het administratief verwerken van processen. Je bent vooral fysiek bezig en werkt o.a. met een palletwagen en stapelaar. Je bent op de hoogte van veiligheidsvoorschriften. Verder verzorg je de uitvoer van de webshop samen met andere collega’s en zorg je er natuurlijk voor dat het magazijn er tip top in orde uit ziet.

Wie ben jij?
Je hebt interesse in voeding en een gezonde levensstijl en beschikt over nodige spierkracht, je bent in het bezit van MBO niveau 2, je hebt ervaring met bovengenoemde werkzaamheden en bent woonachtig in de omgeving van Amstelveen.

  • Flexibel, accuraat en zelfstandig.
  • Plannen en organiseren is je 2e natuur
  • Communicatief vaardig
  • Oplossingsgericht

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris adv jouw werkervaring en achtergrond
  • Een fulltime functie (38 uur per week)
  • De leukste collega’s over heel Nederland
  • Geweldige jaarlijkse uitjes met het hele team
  • De kans om mensen hun levens te veranderen

Zijn wij op zoek naar jou?

Stuur dan nu jouw CV (inclusief foto) en een korte motivatie naar hr@newfysic.nl t.a.v. Brenda Plugge. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op via 088 323 00 01.

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag