Operationeel Manager

NEWFYSIC VERANDERT LEVENS. DAT IS ONZE MISSIE EN PASSIE EN DAAR DOEN WE ALLES VOOR.  HEB JIJ PASSIE VOOR GEZONDE VOEDING, KEN JIJ HET RETAILVAK ALS GEEN ANDER, BEN JIJ EEN DUIZENDPOOT DIE ÓÓK 100 BALLEN TEGELIJK OMHOOG KAN HOUDEN? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

ONZE MISSIE IS OM HEEL NEDERLAND AAN EEN GEZOND GEWICHT TE HELPEN! DAT DOEN WEL AL 15 JAAR MET SUCCES ÉN MET ELKAAR! ONS GEHEIM? WE HELPEN ANDEREN MET HEEL VEEL LIEFDE, ZIJN VRIENDELIJK, PROFESSIONEEL EN RESULTAAT GEDREVEN!.

De functie:
Binnen NewFysic zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega in de rol van Operationeel Manager. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van NewFysic. Je bent namelijk de spil tussen het hoofdkantoor en al onze vestigingen.

Jouw dag zal iedere week anders zijn! Wij hebben inmiddels al ruim 35 vestigingen over heel Nederland die we ondersteunen vanuit ons hoofdkantoor in Amstelveen. Je bent verantwoordelijk voor alle vragen met betrekking tot de vestigingen waarbij je antwoord verleent op diverse ad hoc vraagstukken.

Je houd je bezig met informatie- en communicatievoorzieningen vanuit ons hoofdkantoor. Daarnaast begeleid je implementatie projecten binnen ons team op het hoofdkantoor. Je bent daarnaast onderdeel van een ambitieus team van ruim 15 man op het hoofdkantoor die elke dag de vestigingen met veel passie begeleidt.

Deze afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid vraagt eigen initiatief en een ‘’ownership’’ mentaliteit. Jouw expertise en inzet zijn een belangrijk onderdeel van de groei van NewFysic. Uiteindelijk willen we heel Nederland naar een gezond BMI!

WIE BEN JIJ?
–  HBO werk & denkniveau

– Ervaring binnen retail is een pré

– minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

– Onder werkdruk kunnen presteren is van belang in deze rol.

– Stressbestendig. Je moet projecten kunnen managen en prioriteren kunnen stellen.

– Sterk in communicatie waarbij je stevig in je schoenen staat en ook een ‘nee’ durft te verkopen.

– Binnen je vakgebied wil je de ‘best in class’ zijn. Je bent flexibel, nauwkeurig, kwaliteitsgericht en je houdt ervan om je steentje bij te dragen in een groeiende organisatie waar door jouw inzet en input we elke dag net effectiever en efficiënter werken.

–  Woonachtig in Amstelveen of omgeving

– 4 of 5 dagen per week beschikbaar


WAT BIEDEN WIJ?

  • Marktconform salaris adv jouw werkervaring en achtergrond
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De leukste collega’s over heel Nederland
  • Een berg aan ervaring en vrijheid
  • Geweldige jaarlijkse uitjes met het hele team
  • De kans om mensen hun levens te veranderen

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?
Stuur dan nu jouw CV (inclusief foto) en een korte motivatie naar hr@newfysic.nl t.a.v. Sonja Kakar. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op via 088 323 00 01.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag