“Doordat ik me zo goed ben gaan voelen ben ik ook gestart met sporten, dit had je mij 1 jaar geleden echt niet zien doen. “

 

“Het afvallen is natuurlijk geweldig maar je zo fit en goed voelen door gezonde voeding en goede coaching is natuurlijk de kers op de taart.”

Fleur: “Ik voelde me ongezond en vermoeid, daar wilde ik verandering in brengen. Ik had hiervoor een mooi voorbeeld, mijn zus. Zij was een jaar eerder gestart bij NewFysic en is 15 kg kwijtgeraakt, dat wilde ik ook wel!

Zo startte ik in januari 2020 bij NewFysic Oisterwijk. Ik had super veel zin om ertegenaan te gaan. Ik wilde er alles aan doen om de kilo’s kwijt te raken maar ik wilde in de weekenden wel genieten van een hapje en drankje als ik op stap ging. Op die manier heb ik dan ook NewFysic gevolgd. Doordeweeks hield ik me streng aan het schema, in het weekend overdag ook maar ‘s avonds deed ik wat ik wilde. Voor mij werkte dit perfect, ik ben op die manier 15 kg kwijtgeraakt in 8 maanden.

 

Thuis moest ik vaak apart koken omdat mijn familie op het begin nog niet meedeed, maar met de recepten van NewFysic is dit echt geen probleem! Er staan super veel makkelijke en lekkere recepten op de website en in het kookboek.

Doordat ik wekelijks op consult moest komen had ik een stok achter de deur, dit hielp voor mij heel goed. Ik vond het erg fijn om even lekker te kletsen over hoe het nu ging met de voeding en om goede tips te krijgen waardoor het allemaal wat makkelijker werd. Soms kreeg ik ook op m’n kop van mijn coach, als ik na het stappen weer een blik koude knakworsten had gegeten. Dat was dan weer geen slimme keuze…

Ik merkte al meteen resultaat, de eerste paar weken vlogen de kilo’s eraf. Ik was niet meer vermoeid, kwam ‘s ochtends goed mijn bed uit en ik voelde me topfit! Het afvallen is natuurlijk geweldig maar je zo fit en goed voelen door gezonde voeding en goede coaching is pas echt de kers op de taart.

Ik ga nog een aantal keer per jaar langs bij NewFysic voor controle en een gesprek zodat ik mijn streefgewicht blijf behouden. Als het weer wat slechter gaat dan pak ik dit meteen weer op. NewFysic is niet ‘lijnen’ het is niet ‘honger hebben’, NewFysic is een nieuwe levensstijl, een levensstijl waar ik super blij mee ben en me goed door voel. Doordat ik me zo goed ben gaan voelen ben ik ook gestart met sporten, dit had je mij 1 jaar geleden echt niet zien doen. Maar omdat ik me nu zo fit voel haal ik hier nu veel voldoening uit.

Mijn moeder is dit jaar ook gestart met NewFysic en is inmiddels 10 kg kwijtgeraakt. Ook mijn andere zus is 15 kg afgevallen met behulp van NewFysic. Samen zijn we dus zo’n 55 kilo kwijtgeraakt!

Ik ben NewFysic erg dankbaar voor hun hulp met het behalen van mijn doelen!

Wil jij, net als Fleur, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

Andere verhalen

"Uiteindelijk was deze afvalrace totaal niet lastig en zelfs best wel leuk!"

  “Ik wist simpelweg niet wat gezond eten was.” Jitske: “In mei 202...

"Door het gewichtsverlies voel ik me echt veel beter."

"Nooit had ik gedacht dat het me zou lukken! Natuurlijk had ik ook moeilijke momenten, maa...

“De wekelijkse weging werkt echt als een stok achter de deur.”

“Zelfs met een te langzaam werkende schildklier lukt het afvallen met NewFysic”...

‘Sporten met mijn kinderen heb ik echt gemist’ 

Tijdens een fietsvakantie met zijn gezin in Italië nam hij het besluit: zo wilde hij niet ...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag