Gevulde eieren met dragon

6 personen 20 min Vis gerecht

Heerlijke gevulde eieren met Dragon. Simpel en snel te bereiden!

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 eetlepels tonijn (op water) uit blik
  • 4 takjes (platte) peterselie
  • 2 takjes dragonblaadjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel kappertjes
  • Paar druppels Tabasco
  • Peper en zout

Bereiden

  1. Zet de eieren op met een flinke laag koud water. Breng het water aan de kook en laat ze vanaf dat moment 8 minuten koken. Laat de eieren schrikken onder koud water en laat afkoelen. Pel de afgekoelde eieren en snijd ze overlangs doormidden. Verwijder de dooiers en snijd eventueel een heel dun plakje van de bolle kant zodat de eieren beter blijven liggen. Prak de eidooiers.

  2. Hak de peterselie en de dragonblaadjes heel fijn. Bewaar een paar dragonblaadjes voor de garnering. Meng met de eidooiers, kappertjes en tonijn. Breng het mengsel op smaak met wat druppels Tabasco en peper en zout. Schep het mengsel in de eierhelften en garneer met de dragonblaadjes.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag