Knolselderijchips

4 personen 25 min

Je eigen homemade chips als snack of als gezond bijgerechtje

Ingrediënten

  • 1 knolselderij
  • Snufje zout
  • Frylight bakspray

Benodigdheden

  • Bakplaat met bakpapier
  • kaasschaaf of mandoline

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spray het papier in met wat Frylight bakspray.

  2. Schil een knolselderij en snijd de knol in vieren. Schaaf de knolselderij in flinterdunne plakken (dit gaat het beste met een mandoline).

  3. Leg de plakken naast elkaar op de bakplaat en bestrijk ze met wat Frylight bakspray/olijfolie. Bestrooi ze eventueel met wat zout en rooster de knolselderijchips ca. 20 minuten in de oven.

  4. Laat de knolselderijchips op een rooster afkoelen, zodat ze echt knapperig worden en serveer.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag