Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Aubergine-knolbourguignon met pita

45 minuten

Hoofdgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

4 personen
Eenvoudig

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor erbij

Tools

stoofpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een stoofpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg de knolselderij en oregano toe en bak 4-5 minuten mee.

  2. Doe de blokjes aubergine erbij en bak ze in een paar minuten gaar. Voeg de zoetstof en tomatenblokjes toe, plus 150 milliliter water. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat 15 minuten zachtjes stoven. Roer de zongedroogde tomaatjes en kikkererwten erdoor en breng op smaak met zout en peper.

  3. Garneer de aubergine-knolselderijstoof met de peterselie en limoenrasp, en druppel de laatste eetlepel olijfolie erover. Serveer samen met het pitabrood.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 13,50

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 20,00