Aubergine-knolbourguignon met pita
45 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een stoofpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg de knolselderij en oregano toe en bak 4-5 minuten mee.
Doe de blokjes aubergine erbij en bak ze in een paar minuten gaar. Voeg de zoetstof en tomatenblokjes toe, plus 150 milliliter water. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat 15 minuten zachtjes stoven. Roer de zongedroogde tomaatjes en kikkererwten erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Garneer de aubergine-knolselderijstoof met de peterselie en limoenrasp, en druppel de laatste eetlepel olijfolie erover. Serveer samen met het pitabrood.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.