Bietensoep
45 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Bak de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.
Breng een pan water aan de kook met een flinke snuf zout. Doe de linzen erin en kook ze in ongeveer 30 minuten gaar.
Verhit intussen in een pan de olijfolie en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Blus af met de rode wijnazijn.
Voeg de groentebouillon, het komijnzaad, bieten en tomaat toe en kook op laag vuur 10 minuten. Voeg de helft van de linzen toe en pureer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de pitabroodjes in puntjes.
Roer de rest van de linzen erdoor en doe de soep in kommen. Schep in iedere kom een lepel yoghurt en garneer met de dille. Serveer de bietensoep samen met de pitabroodjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.