Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Courgette lasagne

40 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Ovenschaal

Kaasschaaf

Wok

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak dunne lange plakken van de courgette met een kaasschaaf. Maak de champignons schoon met een borsteltje (of doekje). Snijd de onderkant van het steeltje eraf en snijd in plakjes. Snijd de prei in ringen en snipper de rode ui.

  2. Verhit wat Frylight bakspray/olijfolie in een wok en rul de tartaar gaar. Voeg de knoflook, paprikapoeder, rode peper en wat peper en zout naar smaak toe. Bak de ui mee en voeg de rest van de groenten (behalve de courgette en tomatenblokjes) toe wanneer de ui glazig is. Bak de groenten ca. 4 minuten mee.

  3. Voeg de tomatenblokjes toe en proef of de saus genoeg op smaak is, mocht dit niet zo zijn dan kun je nog wat extra groenten toevoegen. Laat de saus nog ongeveer 10 minuten pruttelen.

  4. Pak de ovenschaal en verdeel wat van de saus over de bodem. Leg hier wat plakjes courgette bovenop en voeg dan weer een laagje saus toe. Herhaal dit tot de plakjes courgette op zijn. Eindig met een laagje saus. Strooi nu wat geraspte kaas over de lasagne en zet de schaal ca. 20 minuten in de oven. Verdeel de lasagne over 2 borden.

  5. Tip:
    De lasagne kan ook met vegetarisch gehakt worden gemaakt voor een vegetarisch gerecht.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 26,75

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 4,25