Courgette pasta pesto
20 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Pel de ui en knoflook, snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snijd in kleine blokjes. Halveer de cherrytomaatjes en hak de amandelen grof.
Breng een pan water aan de kook en kook de volkorenspaghetti volgens de instructies op de verpakking beetgaar.
Verhit intussen de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg de paprika en cherrytomaatjes toe en roerbak 5 minuten mee – verhit de laatste 2 minuten de courgettespaghetti mee.
Doe alle ingrediënten voor de rucola pesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper
Laat de volkorenspaghetti uitlekken en schep hem samen met de pesto door het mengsel in de wokpan. Breng op smaak met zout en peper
Verdeel de pasta over 2 borden en garneer met de rucola en gehakte amandelen
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.