Geroosterde paprika-tomatensoep
1 uur minuten
Lunch, Voorgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Leg de stukken paprika met het vel naar boven onder een hete grill tot het vel van de paprika’s zwart geblakerd is. Laat de paprika’s vervolgens afkoelen. Trek daarna het vel eraf en hak het vruchtvlees in stukjes.
Maak een klein kruisje in de onderkant van de tomaten en dompel ze onder in heet water. Laat 1 minuut in het water staan en dompel ze daarna in koud water. Trek dan vanaf het kruis het vel eraf. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Verhit olijfolie in een grote pan en bak hierin de ui voor 10 minuten, totdat hij zeer zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg ook de tomaten, paprika’s en bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 20 minuten sudderen op laag vuur.
Pureer de soep met een staafmixer of in een blender, tot deze glad is. Schenk de soep daarna weer terug in de pan en roer de chilisaus er zachtjes door.
Tip:
Deze soep is heerlijk voor tussen de middag als lunch. Eet de soep samen met 2 belegde crackers.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.