Groene salade met gegrilde nectarine en frambozendressing
30 minuten
Voorgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Pluk de blaadjes van de basilicum.
Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen.
Snijd de nectarine doormidden en verwijder de pit. Bespray de snijhelften licht met wat Frylight bakspray.
Verhit de grillpan op hoog vuur. Grill de nectarine op het snijvlak ca. 6-8 minuten. Draai ze halverwege, zodat er een mooi ruitpatroon ontstaat. Laat iets afkoelen en snijd de nectarine in partjes.
Maak met de staafmixer een dressing met de helft van de frambozen, de balsamicoazijn, 3 eetlepels water en de olijfolie.
Maak de borden op met de salade, de basilicumblaadjes, de nectarine en de rest van de frambozen. Druppel er wat frambozendressing overheen en garneer met de pompoenpitten.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.