Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Groene salade met gegrilde nectarine en frambozendressing

30 minuten

Voorgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Grillpan

Staafmixer

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Pluk de blaadjes van de basilicum.

  2. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen.

  3. Snijd de nectarine doormidden en verwijder de pit. Bespray de snijhelften licht met wat Frylight bakspray.

  4. Verhit de grillpan op hoog vuur. Grill de nectarine op het snijvlak ca. 6-8 minuten. Draai ze halverwege, zodat er een mooi ruitpatroon ontstaat. Laat iets afkoelen en snijd de nectarine in partjes.

  5. Maak met de staafmixer een dressing met de helft van de frambozen, de balsamicoazijn, 3 eetlepels water en de olijfolie.

  6. Maak de borden op met de salade, de basilicumblaadjes, de nectarine en de rest van de frambozen. Druppel er wat frambozendressing overheen en garneer met de pompoenpitten.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Meno

MultiV Meno

De menopauze hoeft niet vervelend te zijn

€ 25,75

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50