Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Kip kerrie met verse ananas

25 minuten

Hoofdgerecht

Gevogelte, Vlees

2 personen
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Koekenpan

Hapjespan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet na het koken af en laat afgedekt staan. Snijd de ananas in kleine blokjes en de kipfilet in smalle reepjes. Verhit een koekenpan en rooster het amandelschaafsel ca. 3 minuten op middelhoog vuur en laat vervolgens afkoelen op een bord.

  2. Kook ondertussen de sperziebonen in een klein laagje water in ca. 10-12 minuten beetgaar. Verhit wat Frylight bakspray/olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet samen met de curry madras ca. 3-4 minuten op middelhoog vuur.

  3. Voeg dan de bloem toe en bak even kort mee. Voeg vervolgens de Alpro soja cuisine light toe samen met 50 ml water en de halve tablet kippenbouillon. Laat dit samen nog ca. 5 minuten zachtjes koken.

  4. Voeg dan de blokjes ananas toe aan de kip kerrie en verwarm nog ca. 1 minuut. Verdeel de rijst samen met de kip kerrie en sperziebonen over 2 borden en maak af met wat amandelschaafsel.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 31,00

Meer info
AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 22,50