Kip kerrie met verse ananas
25 minuten
Hoofdgerecht
Gevogelte, Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet na het koken af en laat afgedekt staan. Snijd de ananas in kleine blokjes en de kipfilet in smalle reepjes. Verhit een koekenpan en rooster het amandelschaafsel ca. 3 minuten op middelhoog vuur en laat vervolgens afkoelen op een bord.
Kook ondertussen de sperziebonen in een klein laagje water in ca. 10-12 minuten beetgaar. Verhit wat Frylight bakspray/olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet samen met de curry madras ca. 3-4 minuten op middelhoog vuur.
Voeg dan de bloem toe en bak even kort mee. Voeg vervolgens de Alpro soja cuisine light toe samen met 50 ml water en de halve tablet kippenbouillon. Laat dit samen nog ca. 5 minuten zachtjes koken.
Voeg dan de blokjes ananas toe aan de kip kerrie en verwarm nog ca. 1 minuut. Verdeel de rijst samen met de kip kerrie en sperziebonen over 2 borden en maak af met wat amandelschaafsel.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.