Mexicaanse burrito’s
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Warm de oven voor op 200 °C . Snipper de rode ui en pers het teentje knoflook. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook zachtjes. Bak vervolgens het gehakt met de ui en knoflook mee.
Snijd ondertussen de paprika in stukjes en verhit dit mee in de koekenpan. Doe de komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder en wat zout bij het geheel en bak 5 minuten mee. Voeg de helft van de tomatenblokjes en een paar blaadjes gehakte koriander toe en laat even aan de kook komen.
Leg de tortilla wraps op het aanrecht en verdeel de vulling gelijkmatig over de wraps. Rol vervolgens op en leg ze met de opening naar beneden in de ovenschaal. Verdeel de rest van de tomatenblokjes over de wraps samen met de overgebleven vulling.
Bestrooi met de verkruimelde kaasblokjes (light 22+). Laat in de oven in ongeveer 15 minuten heet worden. Laat uit de oven nog ongeveer 5 minuten staan, dan komen de smaken beter tot zijn recht. Serveer de burrito’s met de rest van de gehakte koriander erover.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.