Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Nasi goreng

30 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze helemaal afkoelen, het liefst in de koelkast.

  2. Snipper de ui en knoflook fijn en bak deze met wat olijfolie in een wok aan. Voeg de kruiden toe en de sambal en een scheutje sojasaus. Laat dit mengsel 1-2 minuten bakken.

  3. Voeg de paprika’s toe aan de pan en bak een paar minuten mee tot ze iets zacht beginnen te worden. Schep dan de champignons er doorheen en laat iets slinken. Voeg als laatste de prei toe en bak nog even kort mee.

  4. Schep de koude rijst beetje bij beetje door de warme groenten en bak nog even kort mee. Proef of de nasi goed op smaak is en voeg eventueel nog een beetje sojasaus of sambal toe.

  5. Pak een koekenpan en verwarm wat Frylight bakspray/olijfolie en bak de eieren, maak bijvoorbeeld een spiegelei of een omelet. Serveer de nasi samen met de eieren.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 21,50

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 26,75