Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Paddenstoelen risotto met portobello

30 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Veeg de paddenstoelen en portobello schoon met een borsteltje en snijd in kleine stukjes. Hak de walnoten fijn en snipper de ui. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelen op hoog vuur bruin. Schep ze op een bord en bestrooi met wat peper en eventueel zout.

  2. Schenk de rest van de olie in een pan en bak de ui 3 minuten zachtjes mee. Pers de knoflook erboven uit en bak de risottorijst even mee, tot alle korrels glazig zijn. Voeg de wijn toe en laat verdampen. Roer een scheut bouillon door de rijst met een pollepel. Voeg de volgende scheut pas toe als de vorige is opgenomen door de rijst. Maak zo alle bouillon op en laat de risotto zachtjes doorkoken tot de rijstkorrels beetgaar zijn (totaal ca. 20 minuten).

  3. Schep de paddenstoelen en noten door de risotto en warm de risotto nog even door. Breng op smaak met wat extra peper en zout. Schep de peterselie erdoor en verdeel de risotto over 2 diepe borden en bestrooi met wat Zwitserse strooikaas.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info
MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75

€ 20,60