Pasta funghi
20 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok en bak de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de paddenstoelen en bimi toe en bak in 6-8 minuten gaar en goudbruin.
Giet de spaghetti af. Voeg de Alpro Soya Cuisine light, het bouillonpoeder en de spaghetti toe aan de paddenstoelen en bimi en verwarm 2-3 minuten mee.
Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de edelgistvlokken. Garneer met de hazelnoten en peterselie.
*Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kan je dit recept aanpassen door de volkoren spaghetti te vervangen voor courgettepasta.