Pastasalade met ham en asperges
25 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de volkoren fusilli al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schil de asperges met een dunschiller, net onder de kop van boven naar onderen. Snijd 2-3 centimeter van de onderkant van elke asperge af en gooi dit deel weg. Snijd de rest van de asperges in stukjes van ongeveer 3 cm.
Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de ham, knoflook en asperges. Voeg vervolgens de groentebouillon toe, dek de pan af met een deksel en laat 8-10 minuten koken. Voeg de olijven, tomaten, kruiden en de uitgelekte pasta toe en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.