Pittige wraps met kip uit de oven

2 personen 35 min

Deze pittige wraps met kip, tomaat en paprika zijn super lekker en heel erg simpel om te maken. Daarnaast zijn ze in iets meer dan een half uur klaar. Serveer een frisse salade met komkommer en ijsbergsla bij de wraps en smullen maar.

Ingrediënten

  • 4 volkoren/meergranen wraps
  • 250 gram kipfilet, in blokjes
  • 1,5 theelepel kipkruiden
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 1-2 paprika('s)
  • 3 tomaten
  • 2 bosuien
  • geraspte kaas 30+
  • roomkaas light of Philadelphia mediteraanse kruiden

Bereiden

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet, ui, rode peper, paprika’s tomaten en bosuien in stukjes. Breng de kipfilet op smaak met de kipkruiden of kruiden naar eigen smaak.

  2. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kip rondom bruin. Voeg dan de ui, rode peper en paprika toe en bak dit 5 minuten mee. Daarna voeg je de tomaten en bosui toe en bak je dit ook nog ongeveer 5 minuten.
    Zet het vuur uit.

  3. Smeer een laagje roomkaas Light of Boursin Light over een wrap en schep 2-3 eetlepels van de vulling op de wrap. Rol de wrap op en leg in een ovenschaal. Vul op deze manier alle wraps.
    Strooi als laatste eventueel wat geraspte 30+ kaas over de wrap en doe ze dan 15 min in de voorverwarmde oven.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag