Snijbonen-bloemkoolstamppot met gemarineerde kip
30 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Marineer de kipreepjes in de sojasaus en rode peper.
Maak intussen de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes. Doe de kokosmelk en groentebouillon in een steelpan, voeg de bloemkool, de nootmuskaat en een snuf zout en peper toe. Kook de bloemkool in ongeveer 20 minuten gaar – roer af en toe, zodat er steeds andere bloemkoolroosjes onderstaan en stamp hem na 15 minuten grof.
Kook intussen de snijbonen in 3-4 minuten gaar in een steelpan en giet ze af.
Verhit de olijfolie en bak de kipreepjes in 7-9 minuten gaar.
Stamp de bloemkool tot een grove puree en breng eventueel extra op smaak met zout en peper. Meng de gepureerde bloemkool met de snijbonen en mosterd.
Verdeel de stamppot over 2 borden en garneer met de kipreepjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.