Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Thaise viskoekjes met soja dip, venkel-muntsalade en noedels

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Mandoline (maar zonder lukt ook)

Keukenmachine

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Begin met het maken van de dip, door de sojasaus en de sesamolie met elkaar te mengen.

  2. Ga vervolgens door met het maken van de salade. Halveer de venkel en schaaf de venkel met een mandoline in dunne schijven (geen mandoline, snijd dan de venkel met een mes in dunne schijven). Blancheer de venkel even kort door deze te overgieten met kokend water, dat je na 1 minuut laat weglopen. Laat goed uit lekken.

    Dressing: breng de rijstazijn desgewenst op smaak met een paar druppeltjes vloeibare zoetstof. Meng de fijngehakte munt en de dressing door de venkel.

  3. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Viskoekjes: Snipper de gember en de knoflook fijn. Doe de visfilet in een keukenmachine en voeg de korianderblaadjes, gember, knoflook en chilipeper toe. Laat draaien tot een smeuïge massa. Voeg dan het ei en wat peper en zout naar smaak toe. Doe het vismengsel nu in een schaaltje, meng de bonenstukjes erdoor en vorm er 10 platte schijven van. Laat even in de koelkast rusten tot gebruik.

  4. Verhit wat Frylight bakspray in een koekenpan en bak de viskoekjes om en om goudbruin. Bestrooi de viskoekjes voor het serveren met de sesamzaadjes en serveer samen met de salade, dip en de volkoren noedels.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info
Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50