Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Veganistische Vietnamese Pho

55 minuten

Hoofdgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

2 personen
Eenvoudig
Regular
Reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng de bouillon aan de kook.

  2. Haal de blaadjes van de koriandersteeltjes en snijd de steeltjes fijn. Pel de knoflook en hak hem fijn. Schil de gember en hak ook fijn. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de rode peper en snijd fijn. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snijd in kleine blokjes. Snijd de lente-ui in ringetjes.

  3. Doe de fijngehakte koriandersteeltjes, gember, rode peper en knoflook bij de bouillon. Voeg ook de sojasaus en rijstazijn toe. Laat de smaken 30 minuten intrekken op laag vuur.

  4. Verwarm een pan met kokend water en blancheer bimi 1-2 minuten. Voeg dan de paprika en sugarsnaps toe. Giet af en spoel ze af met koud water.

  5. Verhit de olijfolie en bak de kipstuckjes in 3-5 minuten gaar en goudbruin.

  6. Doe intussen de noedels bij de bouillon en kook ze volgens de instructies op de verpakking.

  7. Verdeel de rijstnoedels over twee diepe borden of kommen. Verdeel de paprika, sugar snaps, bimi, kipstuckjes, lente-ui, radijs, rodekool en taugé erover. Giet voorzichtig de bouillon erbij en garneer met de partjes limoen en verse korianderblaadjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75