Veganistische Vietnamese Pho
55 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng de bouillon aan de kook.
Haal de blaadjes van de koriandersteeltjes en snijd de steeltjes fijn. Pel de knoflook en hak hem fijn. Schil de gember en hak ook fijn. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de rode peper en snijd fijn. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snijd in kleine blokjes. Snijd de lente-ui in ringetjes.
Doe de fijngehakte koriandersteeltjes, gember, rode peper en knoflook bij de bouillon. Voeg ook de sojasaus en rijstazijn toe. Laat de smaken 30 minuten intrekken op laag vuur.
Verwarm een pan met kokend water en blancheer bimi 1-2 minuten. Voeg dan de paprika en sugarsnaps toe. Giet af en spoel ze af met koud water.
Verhit de olijfolie en bak de kipstuckjes in 3-5 minuten gaar en goudbruin.
Doe intussen de noedels bij de bouillon en kook ze volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de rijstnoedels over twee diepe borden of kommen. Verdeel de paprika, sugar snaps, bimi, kipstuckjes, lente-ui, radijs, rodekool en taugé erover. Giet voorzichtig de bouillon erbij en garneer met de partjes limoen en verse korianderblaadjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.