Vegetarische curry
30 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de eieren in ca. 8-10 minuten hard, laat ze schrikken, pel en halveer ze over de lengte. Snipper het teentje knoflook en de ui.
Verhit wat Frylight bakspray of olie in een wok of diepe koekenpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de specerijen en het blaadje laurier toe en bak die nog 2 minuten mee. Voeg dan de tomatenblokjes toe, breng de saus aan de kook en laat ca. 15 minuutjes met het deksel op de pan zachtjes sudderen. Voeg de eieren en het Spaanse pepertje toe en laat nog even doorwarmen.
Kook ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 10 minuten gaar. Snij de peterselie fijn.
Serveer de eiercurry op een bedje van zilvervliesrijst en garneer met de peterselie.