Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Van Blue Monday naar Happy Monday!

16 januari 2023

Van Blue Monday naar Happy Monday!

De gezellige feestdagen zijn voorbij, de dagen zijn nog kort en de zomer is nog ver weg. Veel mensen hebben jaarlijks last van een winterdip. Je voelt je niet energiek en laat je makkelijk door neerslachtige gevoelens meesleuren. Dat is absoluut niet nodig! Wij hebben de perfecte tips om van deze Blue Monday een Happy Monday te maken!

 

Tip 1: Start met een goed ontbijtje

Een goed ontbijt brengt de spijsvertering op gang. Het is een signaal voor je lichaam om wakker te worden en aan de slag te gaan! Daarom slaan wij bij NewFysic nooit een goed ontbijtje over. Dit helpt ook om concentratieproblemen en stemmingswisselingen te voorkomen. Heb je geen inspiratie voor een goed ontbijt? Bekijk dan hier onze recepten!

Tip 2: Goede voornemens, maak ze haalbaar

Het is begin januari, dat jij je goede voornemens nog niet hebt gehaald is dus helemaal niet erg. Je bent pas net gestart! Wees lief voor jezelf. Zorg dat je doelen haalbaar zijn en werk in kleinere doelen toe naar een groter einddoel. En vergeet vooral niet om ook kleine successen te vieren!

Tip 3: Ga lekker sporten

Sporten helpt tegen de winterdip. Hoe dat werkt? We bedenken vaak een hoop excuses om niet te sporten, maar als je eenmaal in beweging bent word je beloond met het stofje endorfine. Dit hormoon wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. De naam zegt het al, het geeft je een positieve boost. Door beweging in combinatie met de juiste voeding voel jij je een stuk energieker en vrolijker.

Tip 4: Doe iets wat jou vrolijk maakt

Wat maakt jou vrolijk? Dit is iets waar we eigenlijk niet alleen met Blue Monday stil bij moeten staan, maar iedere dag! Door elke dag iets te doen wat jou vrolijk maakt voorkom je het sombere gevoel. Luister naar je favoriete nummer, spreek met vrienden af, lees een boek of plan leuke dingen voor in de toekomst, zodat je een leuk vooruitzicht hebt.

Tip 5: Vergeet je Mood&Energy niet!

De ingrediënten en vitaminen in je voeding spelen een grote rol als het gaat om het verbeteren van je algehele gemoedstoestand. Goed nieuws, want je kunt de welbekende symptomen van een winterdip zelf beperken door het slikken van de juiste supplementen! Naast een goede multivitamine draagt ook onze Mood&Energy bij aan geestelijke veerkracht, concentratie, een goede gemoedstoestand én meer energie. En die kunnen we wel gebruiken in de winter.

 

Wil jij meer weten over onze Mood&Energy?

Klik dan hier!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen