‘Ik vond mijn gouden stok achter de deur bij NewFysic Groningen’

29 januari 2024

‘Ik vond mijn gouden stok achter de deur bij NewFysic Groningen’

Diana: De overgang naar een nieuw jaar brengt vaak momenten van reflectie met zich mee. Voor mij was de eerste helft van 2023 een periode waarin ik, zowel letterlijk als figuurlijk, steeds slechter in mijn vel kwam te zitten. Het besef dat er iets moest veranderen, dat ik ‘het point of no return’ naderde, drong in juni tot me door.

Jarenlang had ik van alles geprobeerd om in vorm te blijven, van pilates tot intermittent fasting, met weinig succes. Adviezen van vrienden leidden tot een jojo-effect. Toen tipte een vriendin me over het programma van NewFysic, waarvan enkele mensen uit haar omgeving succesvol waren afgevallen. Met wat koudwatervrees wandelde ik het pand in Groningen binnen.

Met 25% overgewicht, overtuigde ze me om de volgende dag al te beginnen.

Irene, de coach van NewFysic Groningen, nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en bood direct haar begeleiding aan. Met 25% overgewicht, overtuigde ze me om de volgende dag al te beginnen. Met veel informatie, supplementen en een persoonlijk voedingsplan begon mijn reis. 

De eerste dagen waren chaotisch, maar Irene’s stem in mijn hoofd adviseerde me simpelweg het voedingsplan te volgen. Langzaam begon ik te begrijpen dat ieder lichaam anders is en anders reageert. Na vier weken begon ik aan mijn vakantie, en tot mijn verbazing viel ik iedere week af tijdens het weegmoment. De balans in mijn eetgewoonten opende mijn ogen voor de verhoudingen tussen proteïnen, vezels en koolhydraten. 

Nu, een half jaar later, ben ik 13 kilo lichter en voel me top, energiek en blij. Mijn kijk op eten is veranderd dankzij de simpele en smakelijke recepten van NewFysic. Het behalen van mijn doel zonder honger te lijden, heeft me geleerd dat een eetritme vasthouden essentieel is. 

In november 2023 stopte ik met de supplementen, maar het ritme en de gezonde gewoonten bleven. Af en toe gebruik ik nog wat supplementen zoals Multi Meno, Mood&Energy en NoRegret. Mijn kleding staat mooier, mijn gasten zijn verrast door mijn kookkunsten, en ik heb geleerd dat een keer snacken niet betekent dat je aankomt. 

Belangrijker nog, mijn fantastische coach Irene heeft me door deze reis geleid. Het accepteren van hulp was cruciaal, en ik vond een gouden stok achter de deur bij NewFysic in Groningen. Mijn advies aan iedereen: blijf in het eetritme, herpak jezelf na een uitglijder, en onthoud dat een beetje hulp soms precies is wat je nodig hebt.

 

Wil jij, net als Diana, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen