Met deze supplementen wordt afvallen een eitje

31 december 2018

Met deze supplementen wordt afvallen een eitje

We kunnen er lang of kort over zijn, maar afvallen is hard werken en je hebt er een hoop discipline voor nodig. Gelukkig helpt NewFysic je een handje met het bieden van de juiste supplementen, die het nét even wat gemakkelijker maken om je persoonlijk voedingsplan te volgen, en natuurlijk dat aantal kilo’s af te vallen.

Om verantwoord af te slanken met NewFysic heb je in ieder geval genoeg eiwitten en/of vezels nodig, vitamines, mineralen en Purify (eventueel aangevuld met Omega3&E).

 

Geen hongergevoel door eiwitsupplementen

Ga je aan de slag met NewFysic, stelt de diëtist een persoonlijk voedingsplan voor je op. Naast dit plan krijg je eiwitsupplementen, die een belangrijk onderdeel van het afslankproces vormen. De NewFysic eiwitsupplementen bestaan uit een unieke combinatie van eiwitten en B-vitamines die je spieren ondersteunen tijdens het afslankproces. Ook zorgen ze ervoor dat je geen honger gevoel ervaart en een efficiëntere vetstofwisseling hebt. Daarnaast bevatten ze chroom, wat ervoor zorgt dat je minder behoefte hebt aan zoet. Hierdoor voel je je fit en energiek waardoor je persoonlijk voedingsplan goed vol te houden is.

 

PHF: Psyllium Husk Fiber (vezels) voor een stabiele bloedsuikerspiegel

Deze vezelcapsules zetten uit in je maag en gaan daarmee het hongergevoel tegen. Hierdoor kun je je gemakkelijk aan het voedingsplan houden, waardoor je gemotiveerd blijft en je steeds fitter en vitaler gaat voelen. Ook zorgen de vezels voor een stabielere bloedsuikerspiegel waardoor je minder trek hebt. Tenslotte zijn vezels goed voor de stoelgang – niet onbelangrijk als je opeens een ander eetpatroon volgt.

 

Purify voor meer energie op moeilijke dagen

De Purify gebruik je op je appeldag. De appeldag doen we om te detoxen en een optimale start te maken van het afslanktraject. Door tijdens deze dag ook Purify te gebruiken worden vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd waardoor je je fitter en energieker gaat voelen.

 

LEES OOK: Appeldag, hoe werkt het en waar is het goed voor?

 

Multivitamines

In de Multivitamines zitten vitamines en mineralen die precies op jou afgestemd zijn. Het binnenkrijgen van genoeg vitamines en mineralen is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor mensen die gaan afslanken. Als je wilt afvallen, eet je minder waardoor je te weinig vitamines binnenkrijgt. Het vitamine supplement van NewFysic zorgt ervoor dat je geen tekorten opbouwt en dat is belangrijk: een tekort aan vitaminen en mineralen wordt namelijk opgemerkt door het lichaam. Omdat je lichaam dit zal willen compenseren zal het om meer voeding/brandstof vragen, met eetbuien als gevolg.

 

Omega 3&E helpt je hormoonspiegel in balans te houden

We eten structureel te weinig vette vis, een belangrijke bron van Omega 3. Omega 3 houdt de hormoonspiegel in balans, waardoor je op gewicht blijft of makkelijker afvalt. Het is ontstekingsremmend en ondersteunt ook bij beginnende ouderdomskwalen. Omega 3 is ook goed voor hart en hersenen, waardoor je je op school, werk of thuis beter kunt concentreren. Verder heeft Vitamine E een stimulerende werking op de celstofwisseling, wat effect heeft op de huid. De Omega 3&E capsules van NewFysic zijn van de allerbeste kwaliteit visolie.

 

LEES OOK: Als je haar maar goed zit: de tips voor gezond, sterk en glanzend haar

 

No Regret: zondigen zonder schuldgevoel

Het supplement No Regret is met name voor mensen met een druk sociaal leven en veel etentjes buiten de deur een ideaal supplement. Maar het is ook in andere situaties waarbij het voedingsplan niet optimaal gevolgd kan worden een uitkomst. De hoofdbestanddelen van No Regret zijn Liposan Ultra® en Phaseolamine. Wanneer het ingenomen wordt, bindt chitosan zich aan vet in de voeding en voorkomt het dat een deel van het voedingsvet opgenomen en verteerd wordt. Op deze manier wordt een deel van het voedingsvet ongebruikt uitgescheiden. Phaseolamine zorgt ervoor dat er minder koolhydraten worden opgenomen. Dat betekent dat je met een goed gevoel een keer kunt zondigen.

Let op: No Regret is geen vrijbrief voor patat en desserts. Zet het supplement alleen in als het echt nodig is, en houd je het grotste gedeelte van de tijd aan je persoonlijk voedingsplan.

 

Appetite control tegen de lekkere trek

We kennen het allemaal: de ‘lekkere trek’ tussen de maaltijden door. De AppetiteControl bevat een mix van fermenteerbare en non-fermenteerbare voedingsvezels. Voedingsvezels werken honger stillend, stimuleren de darmtransit, bevorderen een goede spijsvertering en leiden tot het zogenaamde platte buikeffect’.

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen