Coaches

Geen vestiging in de buurt of volg je het programma liever online? Geen probleem! De online coaches staan voor je klaar. Ze stellen zich aan je voor.

Caroline van Riel

Caroline van Riel

42 jaar 6 jaar coach

Ik word helemaal happy om samen te ‘vechten’ tegen de kilo’s, het zien van de mooie resultaten en het ongelooflijk enthousiasme van onze lieve klanten. Iedere klant heeft zijn eigen verhaal, motivatie en doel. Het geeft mij een oprecht liefdevol gevoel dat ik deel mag uitmaken van de reis naar hun ‘nieuwe ík’.” Elke dag opnieuw sta ik met veel liefde en energie klaar om er samen vol tegenaan te gaan!

Meer over Caroline
Michelle den Hollander

Michelle den Hollander

30 jaar 1 jaar coach

'Your body is the greatest instrument you will ever have'. Bij een gezonde leefstijl komt gezonde voeding, ontspanning en beweging samen. Daar werk ik als online NewFysic coach graag met je naartoe. Hoe dat te bereiken, maar vooral ook vol te houden.

Meer over Michelle
Roos Weisz-Schoonhoven

Roos Weisz-Schoonhoven

1 jaar coach

Als voedingsdeskundige en basis psychologe begeleid ik mijn deelnemers zowel vanuit een fysiek als een mentaal oogpunt. Ik zie mijn deelnemers vaak ECHT veranderen, waarbij ze niet alleen gezonde voedingskeuzes maken maar ook gezonder en gelukkiger in het leven staan. Hierbij staat goed zorgen voor jezelf en je lichaam centraal. Graag ga ik samen met jou de reis naar een long-lasting gezonde levensstijl aan!

Meer over Roos
Miranda van Breemen

Miranda van Breemen

47 jaar 4 jaar coach

Erg inspirerend om van deelnemers te horen dat ze zich fitter en energieker voelen door NewFysic! Belangrijk is om te kijken wat je nog WEL allemaal mag eten en drinken; onze recepten helpen daarbij. Afvallen is vooral ook een mindset: samen kunnen we kijken waar jouw behoeftes en/of valkuilen liggen. Waarom wil je precies afvallen?

Meer over Miranda
Susanne Mater

Susanne Mater

37 jaar 6 jaar coach

Mijn passie en kennis wil ik graag inzetten om jou te helpen bij het behalen van je doelen. Ik wil je graag laten ervaren dat je meer kunt dan je soms denkt. Met een strenge aanpak waar nodig, maar altijd met een positieve insteek. Let's do this together! De aanhouder wint, kijk naar wat al goed gaat en werk aan wat nog beter kan! Samen werken we naar een gezonde levensstijl die je je leven lang vol kan houden

Meer over Susanne