Coaches

Geen vestiging in de buurt of volg je het programma liever online? Geen probleem! De online coaches staan voor je klaar. Ze stellen zich aan je voor.

Sandy Keith

Sandy Keith

33 jaar 2 jaar coach

We doen het samen! Je staat er niet alleen voor. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden naar een gezonde leefstijl, niet voor de korte termijn maar voor de lange termijn. Met mijn achtergrond in Voeding en diëtetiek hoop ik iedere keer weer mensen te helpen die de draad even kwijt zijn wat betreft een gezonde eet- en leefstijl. Ook na het afronden van het NewFysic traject ben ik er, voor jou, voor de nodige ondersteuning. Tot snel!

Meer over Sandy
Elma van Leeuwen

Elma van Leeuwen

45 jaar 1 jaar coach

Een gezonde leefstijl geeft direct meer energie. Energie die je kan gebruiken om je doelen te behalen! Als voedingsdeskundige doe ik niets liever dan jou te begeleiden en ondersteunen gedurende het aanleren en vasthouden van een gezond voedingspatroon.

Meer over Elma
Sandra van Leeuwen

Sandra van Leeuwen

49 jaar 10 jaar coach

Jou helpen naar een gezondere manier van leven, is mijn doel. De 3 pijlers: In gemak, lekker en voedzaam staan daarbij voorop! Zo houd je een ‘dieet’ een leven lang vol. Lekker genieten dus van het eten en tegelijkertijd (on)bewust afvallen. Fijner kan niet! Ik help je daar graag stap voor stap verder in. Samen op zoek naar een nieuwe balans!

Meer over Sandra
Lauren Kreijger

Lauren Kreijger

26 jaar 2 jaar coach

Wat een gezonde leefstijl is, is voor iedereen uniek. En dat is meteen wat mijn werk zo leuk maakt. Het samen bespreken wat jou JOU maakt en vervolgens stapje voor stapje een voeding- en leefwijze creëren die helemaal bij jou past. 100% perfectie is niet waar we naar zullen streven, maar wel naar consistentie. Dat betekent iedere dag je best doen om dichter bij jouw doelen te komen. Uiteraard met mijn hulp wanneer je die nodig hebt. Graag meer informatie over NewFysic en mijn aanpak? Vraag dan een intake aan en dan vertel ik je hier met liefde alles over. Tot snel!

Meer over Lauren
Caroline van Riel

Caroline van Riel

42 jaar 8 jaar coach

Ik word helemaal happy om samen te ‘vechten’ tegen de kilo’s, het zien van de mooie resultaten en het ongelooflijk enthousiasme van onze lieve klanten. Iedere klant heeft zijn eigen verhaal, motivatie en doel. Het geeft mij een oprecht liefdevol gevoel dat ik deel mag uitmaken van de reis naar hun ‘nieuwe ík’.” Elke dag opnieuw sta ik met veel liefde en energie klaar om er samen vol tegenaan te gaan!

Meer over Caroline
Miranda van Breemen

Miranda van Breemen

48 jaar 6 jaar coach

Erg inspirerend om van deelnemers te horen dat ze zich fitter en energieker voelen door NewFysic! Belangrijk is om te kijken wat je nog WEL allemaal mag eten en drinken; onze recepten helpen daarbij. Afvallen is vooral ook een mindset: samen kunnen we kijken waar jouw behoeftes en/of valkuilen liggen. Waarom wil je precies afvallen?

Meer over Miranda

Zin om aan de slag te gaan?

Volg NewFysic en krijgt een coach, een persoonlijk plan, toegang tot ruim 300 recepten en nog veel meer!

Bekijk het programma
Susanne Mater

Susanne Mater

37 jaar 8 jaar coach

Mijn passie en kennis wil ik graag inzetten om jou te helpen bij het behalen van je doelen. Ik wil je graag laten ervaren dat je meer kunt dan je soms denkt. Met een strenge aanpak waar nodig, maar altijd met een positieve insteek. Let's do this together! De aanhouder wint, kijk naar wat al goed gaat en werk aan wat nog beter kan! Samen werken we naar een gezonde levensstijl die je je leven lang vol kan houden

Meer over Susanne