Afvallen met NewFysic

Hoeveel kost dat ongeveer?

Hoeveel kost jouw NewFysic traject?

De NewFysic methode bestaat uit een traject van vier verschillende fases waarin een gezonde leefstijl centraal staat. Omdat het programma volledig wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften, zijn de kosten van het traject voor iedereen anders. Dit is onder andere afhankelijk van jouw persoonlijke doel. Iedere fase start met een uitgebreide intake of consult waarin jij, samen met jouw voedingscoach, jouw doelen bepaalt, het voedingsplan opstelt en afstemt op jouw lichaam en leefsituatie.

Meer over de methode

Wat kan je verwachten per fase?

Fase 1. Reset

Duur: 1 week | Kosten: Resetpakket €98,50

Je ontvangt hierin de basisbenodigdheden om met NewFysic te starten: de weeksupplementen, Purify en Multivitamine (voor een maand). Daarnaast ontvang je de Reset Support, jouw persoonlijke voedingsplan en uiteraard krijg je hier coaching en een weegmoment bij.

Fase 2. Regular

Duur: afhankelijk van het gewenste streefgewicht, minimaal 1 week | Kosten: vanaf €31,00 p.w.

Tijdens deze fase maak je gebruik van de Purify en Multivitamine, daarnaast heb je voor iedere week een doosje weeksupplementen nodig. Je kunt dit naar wens uitbreiden met andere aanvullende supplementen. Uiteraard krijg je ook bij deze fase jouw persoonlijke voedingsplan, coaching en een wekelijks weegmoment.

Fase 3. Switch

Duur: 2 weken | Kosten: afhankelijk van wat je nog hebt.

Tijdens de Switch maak je gebruik van de Purify en Multivitamine, daarnaast heb je voor deze twee weken 1 doosje weeksupplementen nodig. Je kunt dit naar wens uitbreiden met andere aanvullende supplementen. Uiteraard krijg je ook bij deze fase jouw persoonlijke voedingsplan, coaching en een wekelijks weegmoment.

Fase 4. Balance

Duur: maandelijks abonnement, te verlengen zolang jij daar behoefte aan hebt | Kosten €10,50 - €39,50 p.m.

De Balance periode bestaat uit een abonnement op maandbasis en kan verlengd worden zolang jij daar behoefte aan hebt. Prijs en inhoud verschillen per pakketvorm. Meer informatie? Klik hier.

Voor herstarters: BackOnTrack

Duur: 4 weken | Kosten: BackOnTrack pakket €188,95

Start je, na eerder NewFysic gevolgd te hebben, weer met ons programma? Dan start je met het BackOnTrack programma. Tijdens deze fase maak je gebruik van de Purify en Multivitamine. Daarnaast heb je voor iedere week een doosje weeksupplementen nodig en maak je gebruik van de BackOnTrack Boost. Uiteraard krijg je bij deze fase jouw persoonlijke voedingsplan, coaching en een wekelijks weegmoment.

Tijdens alle fases van NewFysic heb je toegang tot de recepten, de NewFysic app en 20% korting op de vries verse maaltijden.

Start nu
NewFysic Testimonial van een klant

Maarten

“Het heeft me eigenlijk vrij weinig moeite gekost.”

NewFysic Testimonial van een klant

Irma

“Ik heb mijn NewFysic traject als een life changer ervaren.”

Meer reviews lezen?

Ontdek alle (succes)verhalen

Lees meer

Meestgestelde vragen

Ik wil maar 3 kg afvallen, kan dat ook?

Dat kan! Waarschijnlijk ben je dan minder lang bezig met de Regular fase en ga je snel over op de Switch.

Ik ben zwanger, kan ik dan NewFysic volgen?

Nee, tijdens je zwangerschap en de periode van borstvoeding heb je alle voedingsstoffen hard nodig en wordt afslanken in het algemeen afgeraden.

Kan je NewFysic ook doen als je veel sport? Of als je juist niet sport?

Absoluut! Sporten is geen vereiste als je ons programma wilt volgen. Sport je wel? Dan wordt jouw voedingsplan hier volledig op afgestemd.

Lees meer