Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Couscous met rolletjes gegrilde courgette en aubergine

45 minuten

Lunch

Vlees

4 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 220C. Rooster de paprika’s 30 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de paprika uit de oven en leg hem afgedekt in een kom.

  2. Bestrijk of spray de grillpan in met olijfolie. Bak de aubergine en courgette aan beide kanten gaar. Rol de gegrilde plakjes courgette op. Besmeer de plakjes aubergine dun met Paturain light en rol ook deze op.

  3. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de champignons. Bak de couscous kort mee en leg het bouillon blokje erop. Giet er vervolgens kokend water over. Houd de hoeveelheid water aan die aangegeven wordt op de verpakking van de couscous. Zet de kookplaat uit en laat de couscous ca. 5 minuten wellen.

  4. Ontvel ondertussen de paprika’s. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Knijp de citroen uit boven de couscous en voeg de koriander en kipfilet toe. Meng het geheel goed door.

  5. Verdeel de sla over de borden en schep de couscous erop. Verdeel dan de paprikareepjes, courgette-, auberginerolletjes en geroosterde amandelen over de couscous.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Fem

MultiV Fem

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 26,75

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 25,50