Fase 4. Balance

Voor behoud van jouw gezonde levensstijl.

Fase 4. Balance

Maandelijks opzegbaar

Om te blijven genieten van jouw gezonde (en nieuw behaalde) gewicht, gaat het in de vierde fase om balans. Om dit voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, met de best mogelijke ondersteuning, hebben wij het Balance abonnement ontwikkeld.

Met een Balance abonnement ontvang je maandelijks het product de Balance Support. Daardoor houd je onder andere toegang tot de NewFysic app inclusief het voedingsproductplan, jouw voortgang, het weekmenu, recepten en het boodschappenboekje.

Zo kun jij jouw gezonde levensstijl moeiteloos voortzetten én blijf je in balans. Verwacht in deze eindfase een nóg grotere variatie aan voedingskeuzes, exclusieve Balance recepten, supplementen ter ondersteuning van jouw gewichtsbehoud, een goede conditie van je lichaam en een optimale spijsvertering.

Ondersteuning voor gewichtsbehoud

De Balance Support is een zeer uitgebreide MultiVitamine die zorgt voor een dagelijkse ondersteuning van jouw energieniveau en weerstand. Deze rijke Multi Vitamine wordt daarnaast aangevuld met L-Carnitine, L-Glutamine, OPC uit blauwe druif en extra voedingsvezels.

De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en het sporenelement ijzer activeren je natuurlijke energie. De vitamines A, B6, B12, C en D ondersteunen je weerstand.

Waarom de Balance Support?

  • De juiste vitaminen en mineralen worden precies voldoende aangevuld
  • Ondersteunt het gewichtsbehoud
  • Stimuleert de energiestofwisseling
  • Ondersteunt de weerstand
  • Ondersteunt een goede conditie van het lichaam
  • Activeert je natuurlijke energie
  • Zorgt voor een optimale spijsvertering
Start nu

Een gezonde levensstijl

Met NewFysic

De Balance periode is een doorlopend abonnement welke maandelijks opzegbaar is (zolang jij daar behoefte aan hebt). Je kunt dit geheel naar wens invullen door gebruik te maken van één van onze drie Balance pakketten.

Met de abonnementen blijf je toegang houden tot de NewFysic app inclusief het voedingsplan, jouw voortgang, het weekmenu, recepten en het boodschappenboekje. Zo kun je een gezonde leefstijl moeiteloos voortzetten en blijf je in balans.

Balance abonnementen

Light

Basis

Compleet

Weegmoment

1 x p/m
1 x p/m
4 x p/m

Op maat gemaakt voedingsplan

Toegang tot NewFysic Recepten

Toegang tot NewFysic app; met o.a. het voedingsplan, jouw voortgang, weekmenu en het boodschappenboekje

Korting op maaltijden

20%
20%

Supplement Balance support (voor 1 maand) t.w.v. €25,75

Supplement Omega 3&E (voor 1 maand) T.W.V. €14,50

€ 10,50
€ 30,50
€ 39,50